George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor", s-a căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor/ Star Wars", s-a căsătorit weekendul trecut cu logodnica sa, Mellody Hobson.

La ceremonie au participat membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. Printre aceştia s-a aflat şi cineastul Ron Howard, care a postat, duminică, pe Twitter următorul mesaj: "Nunta lui George Lucas şi a lui Mellody Hobson a fost o adevărată bucurie. Felicitări domnului şi doamnei Lucas". 

Actorul Samuel L. Jackson a postat la rândul său un mesaj de felicitare pe aceeaşi reţea de socializare. "Hai să lansăm cu toţii un strigăt galactic în onoarea maestrului George Lucas şi a soţiei sale, Mellody, în ziua nunţii lor! Felicitări!", a scris el.

Până la ora publicării acestor informaţii, nu sunt cunoscute alte detalii despre ceremonia de nuntă. În aprilie, presa internaţională anunţa că George Lucas şi Mellody Hobson urmau să se căsătorească la Peninsula Hotel din Chicago.

George Lucas şi Mellody Hobson, directoarea firmei de investiţii Ariel Investments LLC, s-au logodit la începutul lui ianuarie 2006.

Aceasta este prima căsnicie pentru Hobson şi cea de-a doua pentru Lucas, care a fost căsătorit între anii 1969 şi 1983 cu editorul de film Marcia Lou Griffin. George şi Marcia Lucas au adoptat o fetiţă, Amanda, înainte de a divorţa în 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alţi doi copii.

image

George Lucas, care a devenit celebru regizând în 1971 filmul ştiinţifico-fantastic "THX 1138", a lansat în 1977 primul film din seria "Star Wars", pe care a dezvoltat-o apoi într-una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile.

Cineastul american a vândut studiourile care îi poartă numele - Lucasfilm - şi franciza "Star Wars" grupului Walt Disney, în noiembrie 2012, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite