FOTO Vladimir Drăghia, postare emoţionantă despre fiica sa: „Deşi nu prea-mi venea să recunosc nici măcar faţă de mine, mi-era dor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru dragostea pe care le-o poartă fiicei şi soţiei lui, Vladimir Drăghia îşi surprinde încă o dată fanii cu po postare emoţionantă: „Zora nu mai adormise în braţele mele de aproape un an şi, deşi nu prea-mi venea să recunosc nici măcar faţă de mine, mi-era dor”.

Actorul Vladimir Drăghia (34 de ani), a postat recent pe conturile sociale, o fotografie de la malul mării. „Asta cred că e cea mai frumoasă fotografie a noastră, de anul acesta. E cu atât mai frumoasă cu cât are şi poveste: Zora nu mai adormise în braţele mele de aproape un an şi, deşi nu prea-mi venea să recunosc nici măcar faţă de mine, mi-era dor”, a scris acesta în completarea imaginii. 

„Somnul ăsta va fi încercuit gros, cu roşu, în calendarul nostru, mai ales că sunt conştient că pe măsură ce Zorilă se transformă în Zora, semnele astea din calendar vor fi din ce în ce mai rare”, a mai adăugat Drăghia. 

View this post on Instagram Asta cred că este cea mai frumoasă fotografie a noastră de anul acesta. Este cu atât mai frumoasă cu cât are şi poveste: Zora nu mai adormise în braţele mele de aproape un an şi deşi nu prea-mi venea să recunosc nici măcar faţă de mine, mi-era dor. Somnul ăsta va fi încercuit gros, cu roşu, în calendarul nostru, mai ales că sunt conştient că pe măsură ce Zorilă se transformă în Zora, semnele astea din calendar vor fi din ce în ce mai rare. A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) on Aug 31, 2020 at 3:53am PDT
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri