Ilinca Vandici merge la psihoterapeut, din cauza pandemiei: „Am ieşit din perioada pandemiei cu şedinţe la terapeut. Şoc şi groază“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!“
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!“

După perioada de izolare, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!“, a fost nevoită să urmeze şedinţe de terapie, confruntându-se că stări de anxietate.

Ilinca Vandici (34 de ani), prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!“, a povestit despre impactul pandemiei asupra psihicului său, mărturisind că a mers la psiholog pentru a-şi linişti stările de anxietate şi depresie. Prezentatoarea a luat atitudine după ce soţul i-a semnalat că e posibil să aibă o problemă.


„Am ieşit din perioada pandemiei cu şedinţe la terapeut. Şoc şi groază. Nu e un lucru puţin pentru că tind să cred că societatea în care trăim şi mai ales generaţia noastră are un nevoie de un pic de ajutor, are nevoie de un şut în fund, ca să se trezească un pic la realitate şi să-şi dea seama de lucrurile care se întâmplă fără a cădea în diverse pase mai proaste, stări mai dubioase, fără chef”, a declarat Ilinca Vandici, pentru Libertatea. Aceste stări au un fundament şi nu-i sunt deloc străine, vedeta confruntându-se cu acest tip de probleme şi imediat după ce l-a născut pe fiul ei, Zian.


„Am făcut o greşeală în momentul în care m-am confruntat cu depresia postnatală. Nu am vrut, nu am simţit sau poate nu am crezut că e cazul să apelez la un specialist şi am considerat că sunt suficient de puternică să diluez treaba asta de una singură. Lucru care nu mi-a fost favorabil pe termen lung. Iar lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeaşi stare pe care o aveam atunci. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simţeam eu aşa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta, dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă nişte lucruri. Ei bine, sunt reale, se întâmplă şi tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut. Mă ajută să conştientizez ce viaţă frumoasă am, ce familie frumoasă am şi că dacă am stări mai puţin plăcute e firesc să le am, doar că nu trebuie să le dau foarte mare atenţie”, a mai povestit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri