FOTO VIDEO Cum arată vila în care s-ar putea muta Andreea Marin după divorţul de Ştefan Bănică jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila Andreei Marin din Pipera FOTO Click
Vila Andreei Marin din Pipera FOTO Click

Despărţirea dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin este una premeditată, din câte spun apropiaţii cuplului. Fosta prezentatoare a achiziţionat de curând o vilă în zona rezidenţială Pipera, în care s-ar putea muta după ce se va întoarce în ţară.

Joi seară, lumea mondenă a avut parte de un şoc: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat pe conturile lor de Facebook că au decis să se separe. Potrivit presei tabloide, cuplul şi fiica lor au plecat într-o vacanţă în Dubai şi urmează să se întoarcă peste 10 zile.

Având în vedere că se vor despărţi, Andreea Marin s-ar putea muta într-o vilă pe care a achiziţionat-o în vara anului trecut, aflată în cartierul Pipera. Casa, care valorează câteva sute de mii de euro, are două etaje şi mansardă.

Contactată în urmă cu câteva luni de reporterii „Click”, Andreea Marin a negat că va locui în respectiva vilă. „Nu este noua reşedinţă a familiei noastre. Este noul sediu cu birourile mele, pentru fundaţia pe care o am, «Preţuieşte viaţa». Fiica noastră, Violeta, a crescut, nu mai puteam lucra prea mult de acasă, aşa că am decis să mut biroul de acolo şi să extind activitatea. Sediul este în amenajare deocamdată, voi face o lansare pentru fundaţia mea aici, după ce totul e gata. Vă voi explica de ce am ales acel loc, nu e întâmplător. Însă mai durează vreo lună lucrările", spunea la acea vreme „Zâna”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au mai multe proprietăţi. În urmă cu patru ani, cuplul a luat un credit pentru a ridica un bloc cu patru etaje în zona Aviatorilor din Bucureşti. Proprietatea este evaluată la două milioane de euro.

Cei doi mai au o vilă de toată frumuseţea în zona Tei, unde de altfel şi locuiesc împreună cu fiica lor, Violeta, un apartament în zona Dorobanţi şi o vilă în Telega.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite