FOTO Mama lui Elon Musk prezintă moda la 69 de ani. Destinul fenomenal al mamei inventatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maye a apărut pe ambalajul unui brand de cereale, într-un videoclip al lui Beyonce şi într-o campanie pentru Virgin America. Chipul ei neobişnuit e preferat de mulţi producători de clipuri publicitare. Şi nu e doar un chip deosebit.

Ci o femeie cu totul şi cu totul aparte, care a crescut trei copii deveniţi bărbaţi ce participă la schimbarea lumii: Elon, mogulul Tesla, este cel mai mare inventator, Kimbal deţine un lanţ de restaurante aflat în fruntea curentului farm to table, iar Tosca e regizorare de film.

Are o fizionomie cu totul specială. Şi deşi îşi poartă părul alb, spiritul ei atât de fresh face ca tunsorile ei ninse să arate care cele mai cool trenduri  în materie de hair styling. Copilăria lui Maye nu a fost deloc una obişnuită. Amintirile ei sunt legate de zborurile deasupra deşertului Kalahari din Namibia în avionul pilotat de tatăl ei. Pilotatul avioanelor era pasiunea tatălui ei. Ea, în schimb, era un copil minune la matematică: profesorii o trimiteau să-i înveţe chiar pe elevii mai mari decât ea. La 15 ani, s-a apucat de modelling, iar la 18 s-a apucat să studieze nutriţia, devenind dietetician la 21. Un an mai târziu, în 1970, se căsătorea cu inginerul Errol Musk. Nouă luni mai târziu venea pe lume Elon – după un an, îl năştea pe Kimbal şi după încă un an, o aducea pe lume pe fiica Tosca. Mariajul a durat nouă ani.

Vezi ce sexy e Maye, mama lui Elon Musk!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite