FOTO Jennifer Lawrence a pozat nud cu un boa constrictor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lawrence a fost recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook“ FOTO AP
Jennifer Lawrence a fost recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook“ FOTO AP

Actriţa americană Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, a pozat nud pentru numărul din martie al revistei „Vanity Fair“.

Actriţa recompensată cu Oscar a acceptat să renunţe la haine pentru un pictorial nud realizat de fotograful Patrick Demarchelier. Prima fotografie dată publicităţii este una exotică, în care corpul artistei este acoperit doar de un şarpe boa contrictor cu coadă roşie.

Şedinţa foto a avut loc în luna iulie a anului trecut, iar imaginile urmează să apară în următorul număr al revistei „Vanity Fair“, fiind un omagiu adus fotografului „Vogue“ Richard Avedon, care a realizat un pictorial asemănător cu actriţa germană Nastassja Kinski, în 1981.

Jennifer Lawrence s-a dovedit foarte curajoasă când i s-a propus să pozeze având înfăşurat în jurul corpului un boa. „Jennifer deţine combinaţia perfectă de putere, sexualitate şi umor şi, mai presus de toate, a avut curajul unui bărbat pentru a face această şedinţă foto“, a lăudat-o Jessica Diehl, directorul departamentului de stil şi modă al revistei.

Una dintre fotografiile nud ale actriţei Jennifer Lawrence FOTO Patrick Demarchelier/ Vanity Fair

image

Pictorialul nud vine după ce, la începutul lunii septembrie, o serie de fotografii în care apărea goală au fost publicate ilegal de către un hacker, într-una dintre cele mai importante atacuri informatice ale ultimilor ani. La acel moment, Lawrence a scris un mesaj scurt pe Twitter, după ce reprezentanţii ei au confirmat că imaginile sunt autentice: „Este foarte neplăcut să vezi cum oamenii îţi cotrobăie prin viaţa personală.“

Ulterior, Lawrence a acordat un amplu interviu jurnaliştilor de la „Vanity Fair“ în care a recunoscut că i-a fost foarte teamă gândindu-se în ce mod i-ar putea afecta acel incident cariera. „Doar pentru că sunt o persoană publică, doar pentru că sunt actriţă nu înseamnă că am cerut asta (să-i fie publicate fotografiile nud – n.r.). Este corpul meu şi ar trebui să fie alegerea mea, iar faptul că nu este alegerea mea este absolut dezgustător. Nici nu-mi vine să cred că trăim într-o astfel de lume“, a explicat actriţa pentru „Vanity Fair“.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate şi talentate actriţe ale momentului, având deja în palmares o statuetă Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end“, dar şi alte două nominalizări pentru interpretările din „Winter's Bone/ Mâinile tatălui meu“ şi „American Hustle/ Ţeapă în stil american“. De asemenea, Lawrence s-a remarcat şi în franciza de succes „The Hunger Games/ Jocurile foamei“.


Despre actriţa Jennifer Lawrence mai puteţi citi şi:

Jennifer Lawrence, prima reacţie după apariţia pozelor nud: „Am vrut să scriu o declaraţie, dar fiecare cuvânt mă făcea să plâng sau să mă înfurii“

FOTO Poze nud cu Jennifer Lawrence şi alte celebrităţi feminine, postate ilegal pe internet de un hacker

Chris Martin are o relaţie cu Jennifer Lawrence de la începutul lunii iunie

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite