VIDEO Actriţa Jennifer Lawrence, care urăşte să cânte, a debutat în topurile muzicale din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Jennifer Lawrence a debutat în topurile muzicale din Marea Britanie cu piesa „The Hanging Tree“, a trupei The Lumineers, pe care o interpretează într-o scenă din cel mai noul film din franciza de succes „The Hunger Games/ Jocurile foamei“, notează BBC.

Poate că „The Hunger Games: Mockingjay – Part I/ Jocurile foamei: Revolta – Partea I“ domină box-office-ul britanic, marcând cel mai bun debut al anului cu încasări de peste 19,9 milioane de dolari, dar protagonista filmului, actriţa Jennifer Lawrence are parte de un debut la fel de bun, dar mai ales neaşteptat.

E ceva ce Jennifer Lawrence nu poate face pe plan artistic? După ce a fost recompensată cu premiul Oscar pentru interpretarea din drama romantică „Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end“ (2012), artista în vârstă de 24 de ani debutează în primele 30 de poziţii din topurile muzicale britanice.

Piesa pe care o cântă Lawrence, „The Hanging Tree“, care este şi coloana sonoră a filmului, este compusă de James Newton Howard şi de membrii trupei rock-folk The Lumineers, iar versurile sunt scrise de autoarea seriei de cărţi care stă la baza francizei, Suzanne Collins, după cum scrie BBC. 

Hitul, care în prezent ocupă locul 29 în topuri, deşi nu a fost încă lansat ca single, o poziţionează pe actriţă chiar în spatele unor cântăreţi pop de renume precum Ed Sheeran şi Taylor Swift.

  

Este cu atât mai ironic pentru că Jennifer Lawrence urăşte să cânte şi este îngrozită să o facă în public, iar înainte de turnarea scenei a izbucnit în lacrimi, după cum a dezvăluit regizorul filmului, Francis Lawrence.

„Ştiam că nu-i place ideea de a cânta, dar nu am realizat cât de neliniştită era până în clipa în care am început filmările, iar ea plângea. Nu era la pământ, dar era foarte nefericită“, a povestit cineastul pentru revista „Vulture“. „Ar fi preferat să folosim vocea altcuiva. Nu trebuia să sune ca a unui profesionist, trebuia să sune ca unei fete simple care cântă. Aşa a şi fost. A repetat toată ziua, iar vocea ei a sunat minunat“, a mai explicat regizorul.

„The Hunger Games: Mockingjay – Part I/ Jocurile foamei: Revolta – Partea I“, a treia parte a francizei „The Hunger Games/ Jocurile foamei“, a dominat box office-urile din America şi Marea Britanie, devenind filmul cu cel mai profitabil debut al anului 2014Ultima parte a trilogiei va fi lansată în luna noiembrie a anului viitor şi se preconizează să fie un succes de casă chiar mai mare decât precedentele filme din serie. 


Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Jocurile foamei: Revolta I“, un film încărcat de interpretări solide şi subtext politic inteligent Filmul „The Hunger Games: Mockingjay – Part I/ Jocurile foamei: Revolta – Partea I“, cu Jennifer Lawrence şi Liam Hemsworth în rolurile principale, a avut pe 21 noiembrie premiera în cinematografele din România.

„Jocurile foamei: Revolta I“, filmul cu cel mai profitabil debut al anului 2014 „The Hunger Games: Mockingjay – Part I/ Jocurile foamei: Revolta – Partea I“ este filmul cu cel mai bun debut din 2014, generând încasări de 123 de milioane de dolari la box office-ul nord-american, scrie Reuters.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite