Chris Martin are o relaţie cu Jennifer Lawrence de la începutul lunii iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relaţia dintre Chris Martin şi
Jennifer Lawrence se pare că a început imediat după ce actriţa
s-a despărţit de actorul Nicholas Hoult FOTO Reuters
Relaţia dintre Chris Martin şi Jennifer Lawrence se pare că a început imediat după ce actriţa s-a despărţit de actorul Nicholas Hoult FOTO Reuters

Chris Martin (37 de ani), solistul trupei Coldplay, are o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence (24 de ani) încă de la sfârşitul lunii iunie, scrie publicaţia „E! Online“, care citează „mai multe surse“ apropiate celor două vedete.

Relaţia dintre Martin şi Lawrence se pare că a început imediat după ce actriţa devenită faimoasă pentru rolul din „Jocurile Foamei/The Hunger Games“ s-a despărţit de actorul Nicholas Hoult, protagonist în seria „X-Men“ în care a jucat chiar alături de Jennifer Lawrence. Hoult şi Lawrence au avut o despărţire „amicală“, au mai spus sursele „E! Online“, completând că succesul carierelor acestora nu le oferea suficient timp pentru a dezvolta o relaţie.

Vestea legăturii dintre cântăreţul britanic şi actriţa de origine americană vine la scurt timp după ce presa internaţională vorbea despre o posibilă împăcare a lui Chris Martin cu Gwyneth Paltrow, aceştia fiind văzuţi împreună în timpul unei cine romantice în California. Totodată, starurile au declarat că vor să rămână împreună încă un an, într-o „căsătorie de probă“. De altfel, pentru a fi împreună alături de cei doi copii - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, Paltrow şi Martin au angajat un terapeut specializat în „vindecarea inimilor“. Cei doi s-au despărţit de comun acord, în urma unei „separări conştiente“, pe 5 decembrie 2013, după o căsnicie de zece ani, anunţul fiind evidenţiat printr-un mesaj postat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Gwineth Paltrow ar fi început şi ea o relaţie cu unul dintre creatorii serialului „Glee“. Actriţa, în vârstă de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul iubit, Brad Falchuk, în 2010, când a avut prima apariţie în serialul creat de acesta. Recent, cei doi au fost văzuţi luând o cină romantică la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, Paltrow şi Falchuk, care are 43 de ani, ar fi petrecut, în luna iulie, un weekend împreună, într-o destinaţie mai puţin expusă publicului, în statul american Utah.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, „Ghost Stories“, primul material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe piaţă pe 19 mai.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în plină ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu. A avut roluri principale în „The Bill Engvall Show“ şi în filme precum „Departe de câmpia în flăcări/The Burning Plain“ şi „Mâinile tatălui meu/Winter’s Bone“, pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă. Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria „Jocurile foamei/The Hunger Games“, a primit, în 2013, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul „Scenariu pentru happy-end/Silver Linings Playbook“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite