FOTO Halloween-ul a transformat copiii vedetelor hollywoodiene în Superman, Yoda şi Mickey Mouse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Beyonce a purtat aripi de înger la o petrecere de Halloween FOTO Facebook
Cântăreaţa Beyonce a purtat aripi de înger la o petrecere de Halloween FOTO Facebook

Vedetele hollywoodiene şi-au pus inspiraţia la bătaie pentru a crea costume inedite nu numai pentru ele, ci şi pentru copiii lor. Asta pentru că, după cum notează „Daily Mail“, Halloweenul este mult mai distractiv când sunt implicaţi şi cei mici.

Pe plaiurile româneşti, Halloween-ul a stârnit nenumărate controverse: ONG-urile au cerut Ministerului Educaţiei să ia măsuri pentru oprirea manifestărilor în şcoli, considerând că „Halloween-ul este satanism“, Biserica greco-catolică le-a interzis preoţilor şi credincioşilor organizarea evenimentelor cu „dovleacul de Halloween“, în timp ce sociologul Darie Cristea a afirmat că „este cea mai artificială dintre sărbători“. La Hollywood, în schimb, Halloween-ul a adus multă bucurie în rândul vedetelor, dar şi al copiilor acestora şi a reprezentat un motiv în plus pentru ca vedetele mari şi mici să folosească toate resursele pentru a îmbrăca cele mai inedite costume.

Printre vedetele care şi-au costumat micuţii se numără Beyonce şi Miranda Kerr, care au postat poze cu aceştia pe reţelele de socializare.

image

Cântăreaţa Beyonce şi băieţelul ei, Blue Ivy FOTO Daily Mail

Beyonce s-a costumat într-un înger, iar pe Blue Ivy l-a îmbrăcat într-o omidă, iar Miranda Kerr a fost pentru o seară pisicuţă, în timp ce fiul ei, Flynn, a fost dotat cu un cotum de Superman.

Beyonce a fost văzută în Australia, unde se află pentru turneul „The Mrs Carter Show“, purtând o pereche de aripi şi o aură albă, în timp ce-şi purta în braţe copilul de un an, deghizat într-o omidă, cu jambiere lungi şi antene pe cap, după cum relatează „Daily Mail“.

image

Fotomodelul Miranda Kerr, alături de băieţelul ei, Flynn FOTO Daily Mail

Miranda a purtat urechi şi mustăţi albe pictate pe obraji, iar băieţelul ei de doi ani şi jumătate a fost un adevărat Superman în braţele mamei sale.

   

image

Soţul lui Hillary Duff împreună cu fiul lui, Luca FOTO Daily Mail

Bărbaţii din viaţa lui Hilary Duff s-au costumat în pompieri, dacă micul Luca a avut parte de o uniformă completă, soţul cântăreţei, Mike Comrie, a optat doar pentru o cască.

image

Neil Patrick Hariss, David Burtka şi gemenii lor FOTO Daily Mail

Cuplul Neil Patrick Hariss şi David Burtka a continuat tradiţia de a purta costume înfricoşătoare, la fel ca şi gemenii lor, Harper şi Ghedeon.

image

Pearl, fiica lui Jack Osbourne, a fost Yoda FOTO Daily Mail

Şi alte vedete s-au mândrit pe reţelele sociale cu micuţii costumaţi în cele mai trăsnite personaje: Pearl, fiica lui Jack Osbourne a întruchipat-o pe Yoda, pe când, Beau, fiul de doar două luni al actriţei Jamie Lynn-Singler, a fost Mickey Mouse.

image

Beau, micuţul de două luni al actriţei Jamie Lynn-Singler, ascuns în costumul lui Mickey Mouse Foto Daily Mail

Fetiţa Jessicăi Alba, Honor, are cinci ani şi deja lucrează alături de mama ei pe platourile de filmare ale peliculei „How To Make Love Like An Englishman/ Cum să faci dragoste ca un englez“ şi s-a îmbrăcat într-o prinţesă.

image

Jessica Alba pregătind-o pe Honor de Halloween FOTO Daily Mail

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite