FOTO Gânduri pentru 2014: „Viaţa trece, hai s-o trăim cât zece!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pretext pentru bilanţuri, planuri şi urări, noul an i-a inspirat pe eroii showbizului autohton, pe Facebook, unde şi-au postat mesaje şi fotografii simbolice.

Pentru se pregăteşte să devină mămică la începutul anului, Dana Rogoz a postat o galerie foto pe blogul ei de modă. Vedeta a purtat, desigur, un pulover cu mesajul „Boy“. „Anul 2013 este anul când am muncit poate cel mai mult dintre toţi pe care mi-i aduc aminte. Cred foarte tare în lucrurile muncite şi iar muncite. Sigur că în viaţă trebuie să ai noroc, dar cred că una e să dai câte o lovitură şi alta e să construieşti ceva al tau, în care să investeşti pasiune, energie, suflet, timp“, a scris ea.

„2013 a fost anul în care am sărbătorit un an de căsnicie şi am primit vestea că sunt însărcinată. În 2014 vreau să terminăm de renovat căsuţa pentru noi 3, să îmi lansez site-ul de cumpăraturi Moon by Dana Rogoz şi, ideal, un showroom, să plec într-o călătorie cu Radu şi poate cu cel mic. Şi, mai presus de orice, îmi doresc să fiu o mamă cât mai bună, relaxată, echilibrată, să fac echipă bună cu Radu...“, sunt câteva dintre speranţele Danei Rogoz (foto danarogoz.one.ro).

image

Pentru Mihaela Rădulescu, 2013 a debutat în forţă. „Mi-am început şi încheiat prima zi a anului dansând. Mi-am bucurat copilul, mi-am bucurat sufletul, m-am gândit la toţi cei dragi... Vă doresc să trăiţi înconjuraţi de iubire, bunătate şi energie pozitivă, să vă bucuraţi de sănătate şi să aveţi mereu grijă de ea şi să nu uitaţi că zâmbetul face minuni!“, a scris ea. „La mulţi ani, femei puternice! La mulţi ani, domnilor care respectaţi femeile, indiferent cu ce se ocupa! La multi ani, oameni care visaţi la o viata mai bună!“, a mai notat Mihaela Rădulescu într-un mesaj în care o felicită pe Elena Udrea pentru că este un model feminin.

image

Brenciu şi-a scris ideile cu acelaşi entuziasm contagios, mai ales după ce a propulsat, pentru al doilea an consecutiv, „Vocea României“. „Dragii mei prieteni, să fiţi iubiţi, sănătoşi şi să faceţi exact ce vă spune inima! Viaţa trece, hai s-o trăim cât zeceee! LA MUUUULŢI AAAAANI!“, ne-a urat artistul.

Florin Ristei, câştigătorul din al treilea sezon „X Factor“, şi-a rezumat „cel mai bun, frumos şi dinamic an de până acum“: „o nouă trupă excelentă, un Eurovision, o iubire, cei mai buni prieteni, un «X Factor» şi o echipă fabuloasă“, a notat liderul grupului FreeStay, mulţumindu-le tuturor, de la mamă la cei care n-au avut încredere în el, reuşind, în schimb, să-l ambiţioneze. „Mă înclin, vă respect şi vă iubesc pe toţi. S-aveţi un 2014 şi mai frumos!“, a urat Florin Ristei. Optimist, cântăreţul a postat şi o poză cu starea sa din 2014: „Like a boss“.

image

După concertele de Revelion, Smiley a tras concluziile pe Facebook: „La mulţi ani, dragi prieteni! Vă mulţumesc vouă pentru un 2013 senzaţional şi vă doresc ca în 2014 să vi se îndeplinească visele!“, a scris profesorul de la „Vocea României“.

Şi Ozana Barabancea este mulţumită de anul ce s-a încheiat. „Aş opri Timpul în loc doar să mulţumesc Providenţei că mi-a oferit un 2013 minunat, splendid, plin de bucurie. Aş opri Timpul în loc să mă împac cu el, să îi spun că întineresc... Mulţumesc din mers, pentru că Timpul e imposibil de oprit. Vă pot cuprinde pe toţi într-o îmbrăţişare imaginară? Vă trimit raze de iubire şi de bucurie. Am în bagajul inimii mele iubire inepuizabilă“, a scris artista Operei Naţionale Române şi profesoara de la „Te cunosc de undeva“.

Îmbrăcată sexi, Corina Bud s-a fotografiat lângă brad, lângă un Moş Crăciun în miniatură. „Sorcova, vesela, să trăiţi, să-ntineriţi... I wish you all, a year full of love, parties and great music. I can't wait to share new music with you, lovers...“, ne-a urat interpreta piesei „Miss Boboc“. 


 

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite