Ce fac vedetele de Revelion?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că muncesc, pentru un an nou mai prosper, petrec în piaţa publică ori se relaxează în familie, cântăreţii, actorii şi prezentatorii de la TV nu vor să uite uşor acest Revelion.

“Suntem condiţionaţi social cu Revelionul ăsta, e o presiune, aşa, toată lumea întreabă unde îl faci. Un Revelion reuşit este acela la care te simţi bine, indiferent unde eşti sau ce faci, fie că eşti pe pârtie, fie că priveşti aurora boreală, fie că te afli în pat cu gagica”, spune Mikey Hash. Realizatorul emisiunilor de divertisment „iComedy“ (Antena 1) şi „Doza de Haş“ (YouTube) spune că va decide pe ultima sută de metri ce va face, însă are două opţiuni. “O variantă ar fi să merg la munte cu prietenii din Deva. O alta, să plec la schi, în Austria”, se gândeşte Hash.

image

Însă Mihai Holhoş e o excepţie, căci multe vedete profită de trecerea dintre ani pentru a petrece muncind şi, implicit, pentru a-şi spori veniturile. Smiley şi Sore pot fi văzuţi la Pro TV, în emisiunea înregistrată de Revelion, dar în noaptea magică, artiştii vor cânta la SuperVelionul ce începe de la 20.00, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti. Tot acolo vor fi şi rapperul Cabron, colegii de la Mandinga şi Voltaj şi George Vintilă, DJ-ul veteran ce deschide sticla de şampanie pentru al 17-lea an consecutiv, în piaţă, cu miile de români. Băieţii de la Voltaj cântă şi în Ploieşti, pe aceeaşi scenă cu Andreea Bănică şi Fuego.

Loredana va concerta în weekend

Interpreta hitului „Viva Mamaia” şi colegul ei de la „Vocea României”, Horia Brenciu, se întorc în anii ‘20, căci vor cânta şi la Revelionul Gatsby de la Palatul Parlamentului, unde preţul unui bilet variază între 100 şi 300 de euro. Holograf şi Lora se mută la RIN Grand Hotel din Capitală, unde invitaţii au plătit aproape 600 de lei per tichet, iar Antonia, VUNK, Proconsul şi R.O.A. cântă pe gratis în Parcul Titan din Bucureşti. Artiştii se vor aduna şi la al 12-lea Vanghelion. Loredana, Brenciu, Ştefan Bănică, Smiley, Nicole Cherry, Delia, Antonia, Alex Velea, Pepe, Puya, Marcel Pavel şi Corina fiind câţiva dintre cei care vor tăia tortul la Romexpo.

„Voi cânta pentru că asta îmi place să fac, aşa m-am obişnuit de 15 ani. Îmi place ca la petrecerea dintre ani să mă distrez alături de fani şi de cei care vin la concerte”, spune Pepe, interpretul care va apărea şi în Clubul bucureştean Bamboo, alături de Anda Adam şi Puya.

image

La fel celebrează şi starurile internaţionale. Britney Spears cântă în Las Vegas, iar Pitbull, Lil Wayne şi Pharrell în Miami. Una dintre cele mai aşteptate petreceri se ţine pe Times Square, în New York, unde Miley Cyrus şi rapperii Macklemore & Ryan Lewis le urează americanilor „La Mulţi Ani”. 

image

Diferit, după un Crăciun tradiţional, în familie, Andra şi Măruţă serbează noul an în Israel. Telespectatorii, însă, îi pot urmări pe Pro TV.

Prin muncă serbează şi Simona Ţăranu, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi24. "Cum de Craciun am fost în Italia, de Revelion revin cu forţe proaspete la ştiri. Chiar daca voi lucra, pentru mine, un Revelion reuşit înseamnă un moment deosebit din an petrecut cu oameni frumoşi, spune tânăra.

image

Colegul ei, Cătălin Petre, plănuieşte o petrecere contracronometru. „Sunt în Bucureşti cu o gaşcă dragă sufletului meu. Singura zi liberă este exact pe 1 ianurie şi sunt fericit că după o noapte de distracţie pot dormi liniştit până la amiază. Anul trecut, după focurile de artificii de la 00.00 am fost nevoit să ajung acasă, ca să mă odihnesc, pentru că la 6.00 le spuneam La mulţi ani telespectatorilor”, îşi aminteşte prezentatorul ştirilor sportive.

Melania Medeleanu îşi respectă obiceiurile sociale. “În ultimii ani devin tot mai leneşă. Vin din ce în ce mai aproape de casa şi ciocnesc un pahar de şampanie cu vecinii, îmi place aproape la fel de mult ca o călătorie peste mări şi ţări”, recunoaştea prezentatoarea ştirilor de la Prima TV.

image

Cu cei dragi va fi şi Cosmin Seleşi. „Revelionul îl petrec la Covasna, în familie, pentru că din punctul meu de vedere, un Revelion perfect este cel în care ai linişte, dar te şi distrezi, te şi odihneşti pentru că trebuie să ai bateriile încărcate de la începutul noului an”, spune prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

image

Şi Roxana Ionescu alege varianta mai restrânsă.

image

„De Revelion voi petrece alături de prietenii mei, într-un club, pentru că ei sunt cei cu care mă simt bine, chiar dacă sunt aceeaşi cu care ies şi în timpul anului. Seara de Revelion va fi specială”, anunţă „Mama Natură”.

image

Magda Vasiliu preferă, de asemenea, compania prietenilor şi petrece la Răuşor, la schi, în Retezat. Atentă la simbolurile de Revelion, prezentatoarea de la Prima TV va purta haine noi şi va avea bani, pentru prosperitate. Mai liniştit, colegul ei, Cosmin Stan, va sta acasă cu prietenii. Mulţumit de ceea ce s-a întâmplat până acum, prezentatorul de la Focus spune că 2013 va rămâne un etalon atât pentru el, cât şi pentru familia sa.

image

Cu familia şi prietenii va petrece şi Tudor Turcu, premiantul de la "X Factor" 2012, în timp ce Florin Ristei, câştigătorul din al treilea sezon, va cânta cu gaşca de la FreeStay în clubul de suflet, Tribute, de pe Calea Victoriei, din Capitală.

image
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri