FOTO Drama actriţei din „Emanuelle“: „Iau cocaină, vin acasă, mă îmbrac în pijamaua Chanel, beau până cad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sylvia Kristel avea doar 22 de ani când a devenit celebră cu rolul Emanuelle FOTO Profimedia
Sylvia Kristel avea doar 22 de ani când a devenit celebră cu rolul Emanuelle FOTO Profimedia

Celebrul film erotic „Emmanuelle“, care a făcut istorie în anii ʼ70 în Europa şi imediat după Revoluţie în România, va fi disponibil din 1 iulie, pe Netflix, au anunţat reprezentanţii platformei. Sylvia Kristel, actriţa olandeză care a devenit celebră la 22 de ani cu acest rol, a cunoscut mărirea şi decăderea: o viaţă în care s-a luptat cu dependenţa de alcool şi de droguri, plină de aventuri şi dezamăgiri în dragoste.

Sylvia Kristel a încetat din viaţă la 60 de ani, în 2012, din cauza unui cancer la gât. Filmul care a lansat-o, „Emmanuelle“, o peliculă soft porno din 1974, a avut un uriaş succes internaţional. Producţia prezintă aventurile sexuale ale unei tinere care călătoreşte în Asia şi a rulat 13 ani în cinematografele de pe bulevardul Champs-Elysées din Paris.

În perioada anilor ’70, filmele din seria „Emmanuelle“ au marcat eliberarea sexuală, odată cu scenele atipice în care protagonista flirtează cu alte femei, simulează sexul oral şi mimează orgasmul. Sylvia Kristel a jucat apoi în „Emmanuelle 2“ (1975), „Goodbye Emmanuelle“ (1977) şi „Emmanuelle 4“ (1984), dar aceste filme au avut un succes comercial mai mic în comparaţie cu primul.

În 2007, actriţa şi-a publicat biografia intitulată „Undressing Emmanuelle“, în care a vorbit despre dependenţa de alcool şi droguri şi despre relaţiile sale cu bărbaţii.

Sylvia Kristel a fost educată la mânăstire, iar faptul că şi-a surprins tatăl în pat, cu o femeie care nu era mama sa, a marcat-o profund.

Citeşte aici cum a făcut din filme o mică avere, dar a pierdut-o, cum a început să bea la 11 ani, ce bărbaţi celebri au trecut prin viaţa şi dormitorul ei şi vezi o galerie foto cu actriţa

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite