FOTO Cele mai de prost gust gafe ale celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber
Justin Bieber

Acum câteva zile, presa internaţională a fost scandalizată de mesajul pe care Justin Bieber l-a lăsat în condica muzeului Annei Frank din Olanda. Tânărul cântăreţ şi-a exprimat admiraţia faţă de Anna Frank, mărturisind că ar fi sperat ca aceasta să fi fost un „belieber“ (fan Justin Bieber), dacă ar mai fi trăit.

Asemenea gafei lui Justin Bieber, şi alte vedete au fost luate în colimatorul presei după ce au făcut greşeala de a-şi exprima părerea cu privire la diverse evenimente şi întâmplări de anvergură internaţională, chiar dacă niciuna de până acum nu poate egala vanitatea din mesajul tănărului cântăreţ.

Publicaţia britanică „The Guardian“ a alcătuit o listă cu unele dintre cele mai „memorabile“ moment ale vedetelor.

Un exemplu mai mult decât grăitor este cel al cântăreţului din trupa Blue, Lee Ryan, care vorbind despre dezastrul de la 11 septembrie 2001 din SUA, a declarat următoarele: „Chestia asta cu New York este mult prea exagerată. Cui naibii îi pasă de New York când elefanţii sunt omorâţi? Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Trebuia spus.“, a declarat acesta.

Cunoscutul regizor britanic Michael Winner a făcut un comentariu total nepotrivit atunci când a participat la un eveniment dedicat victimelor cutremurului din 11 martie 2011, din Japonia, care a fost urma de un tsunami devastator. „Tsunamiul ar putea provoca valuri uriaşe şi în Santa Monica. Asta înseamnă că îmi va afecta publicul din această seară?“, a comentat regizorul.

Nici Nicole Scherzinger, solista Pussycat Dolls, nu s-a aflat mai prejos. „Singurul lucru bun care s-a născut din tragedia aia a fost muzica mea“, a comentat aceasta despre cutremurul din Haiti (12 ianuarie 2010), care a devastat numeroase case şi a lăsat mulţi copii orfani. 

Nicole Scherzinger Reuters

Un alt caz care a şocat presa internaţională a fost masacrul de la Oslo şi Utoya, organizat de norvegianul Anders Breivik, extremist de dreapta, la care Morrissey, fostul solist al trupei The Smiths nu a avut de comentat decât că „cu toţii trăim într-o lume plină de crime, aşa cum evenimentele din Norvegia au arătat…deşi asta nu e nimic în comparaţie cu ceea ce se întâmplă la McDonald's KFC în fiecare zi“. 

Morrissei Reuters

„Urmăritorii“ de pe Twitter ai lui Kim Kardashian au avut de ce să se amuze, atunci când vedeta a postat un mesaj referitor la conflictele din Israel şi Palestina de anul trecut. Iniţial, aceasta postase pe internet mesajul „Mă rog pentru toţi cei din Israel“, după care, realizând greşeala morală pe care a făcut-o, vedeta a schimbat postul în „Mă rog pentru cei din Palestina şi din lumea întreagă“. 

Kim Kardashian Reuters

Amuzant a fost şi comentariul cântăreţului R Kelly despre cât de persecutat s-a simţit în timpul procesului său din 2002. „Osama bin Laden este singurul care ştie exact prin ce trec“, a declarat acesta.

Rapperul P Diddy a siderat pe toată lumea în 2008 când a discutat despre dificultăţile pe care le are din cauza crizei financiare. Cântăreţul s-a plâns de scumpirea carburantului. „Preţul carburantului este mult prea mare. Aşa cum ştiţi, am propriul meu avion, dar fiindcă acum mă concentrez pe cariera mea de actor, trebuie să zbor mereu în Los Angeles. Dacă fac drumul ăsta de două ori pe lună, asta înseamnă vreo 200.000 – 250.000 de dolari pentru un zbor dus-întors. De asta, am revenit la zborurile cu American Airlines“. 

P. Diddy AFP

Iar în cazul în care credeaţi că Justin Bieber nu a mai „făcut-o lată“ şi înainte, aflaţi că, atunci când a trebuit să discute despre politica din Coreea de Nord, cântăreţul nu a fost în stare să spună mai nimic. „În ceea ce priveşte partidele, nu sunt sigur de nimic, dar orice ar avea ăia în Coreea, e rău“, a comentat micul idol.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite