Florin Salam reacţionează după ce PRO TV a anunţat că manelistul a murit din cauza drogurilor: „Vă doresc sănătate tuturor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cluj florin salam

După ce PRO TV a anunţat că Florin Salam a murit după ce ar fi consumat droguri, manelistul şi fiica acestuia au infirmat vestea pe reţelele sociale. „Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor", a scris Florin Salam pe pagina sa de socializare.

Pro TV a scris sâmbătă: „Conform surselor Ştirilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.” Vestea a fost preluată de Capital şi Antena 3.

Fiica manelistului a fost prima care a reacţionat, infirmând vestea.

 

Betty Salam
Betty Salam

„Cel care a scris acel material de la ProTv eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale. 

Între timp, artistul a reacţionat şi el la ştirea apărută la PRO TV, dar a şters la scurt timp postarea de pe pagina sa de pe Facebook.

„Dragilor voi fi scurt şi la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate accesată informaţie reprezintă o palmă dură asupra credibilităţii presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă soresc sănătate tuturor. Ruşine ProTV", a transmis Florin Salam. 

Pro TV a şters ştirea în care anunţa decesul lui Florin Salam.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite