Fiica Loredanei Groza într-un pictorial inedit. Fotografii retro cu Elena, tânăra seamănă izbitor cu celebra sa mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Groza şi Elena Boncea. Foto: Instagram
Loredana Groza şi Elena Boncea. Foto: Instagram

Elena Boncea îi calcă mamei sale pe urme. Tânăra este protagonista unui pictorial inedit, într-un cadru retro, care i se potriveşte de minune.

Loredana a distribuit fotografiile pe contul său de socializare, unde a mărturisit că este foarte mândră de fiica sa. Dacă ne aducem aminte, în perioada în care a lansat albumul ”Agurida”, şi Loredana abordase acelaşi stil vintage, retro romantic, care pune atât de frumos în evidenţă femeia.

Elena şi-a însoţit mama la Paris, la Săptămâna Modei, unde artista a fost invitatul special al designer-ului Cătălin Botezatu. Acest set de imagini ar putea fi debutul unui proiect mamă – fiică, însă nu se cunosc detalii până în acest moment. Fanii au felicitat-o pe Elena Boncea pentru frumuseţea şi naturaleţea sa. În mod cert, nu am mai văzut-o niciodată în asemenea cadre. Îmbrăcată  într-o rochie, neagră, fină, cu o coafură cu bucle în stil retro şi o pălărie de aceeaşi culoare, fiica artistei exprimă o eleganţă şi o candoare specifice tinereţii. Vezi imaginile!

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite