Emma Răducanu, poveste de dragoste cu fiul unui miliardar. Cine e bărbatul și cum a început relația lor FOTO

0
Publicat:

Nu o duce prea bine în carieră, dar are noroc în dragoste. Emma Răducanu nu va juca la Wimbledon, din cauza unor accidentări. Totuși, departe de terenul de tenis, fosta campioană la US Open pare să aibă o frumoasă idilă cu fiul unui miliardar.

Emma Răducanu, alături de Carlo Agostinelli FOTO Instagram
Emma Răducanu, alături de Carlo Agostinelli FOTO Instagram

Relația dintre Emma Răducanu și Carlo Agostinelli

Tenismena, în vârstă de 20 de ani, s-a afișat, în repetate rânduri alătiri de Carlo Agostinelli, un tânăr fotbalist al Universității Stanford și fiu de miliardar. Cei doi au mers, luna trecută, într-o vacanță în Ciudad de Mexico, unde au stat într-un apartament în valoare de 2 milioane de lire sterline.

Amândoi au postat, pe rețelele de socializare, imagini în care păreau că se bucure unul de compania celuilalt.

Marți seara, cei doi au ajuns împreună, într-o limuzină, la blocul din Kensington, vestul Londrei, pe care Carlo îl numește „acasă”, atunci când nu este la Paris. El ținea un buchet mare de trandafiri, ea o rachetă de tenis, scrie Daily Mail.

image
image

Câteva ore mai târziu, Emma Răducanu purta jacheta de la costumul lui Agostinelli, înainte de a se urca într-o altă limuzină.

Cu câteva zile înainte, sora lui Agostinelli, Heloise, care este fotomodel, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și Emma Răducanu luând masa împreună, într-un restaurant exclusivist din Paris.

image

Printre persoanele care au apreciat fotografia și au comentat cu emoji în formă de inimă se numără și mama lui Carlo, Mathilde Favier. Fosta soție a afaceristului Robert Agostinelli este șefa de relații publice la Dior din Paris, în timp ce Emma Răducanu „ambasador mondial de frumusețe” pentru Dior. Se crede că această legătură a adus cuplul împreună.

De altfel, excursia din Ciudad de Mexico a fost în scopul unei prezentări de modă, marca Dior.

image

Cine este Carlo Agostinelli

Carlo Agostinelli s-a născut la Paris și este fiul celebrului Robert Agostinelli, un om de afaceri italo-american, cu o avere estimată de Forbes la un miliard de dolari americani.

În sezonul precedent, Carlo Agostinelli a înscris 12 goluri în 19 partide. Robert Agostinelli face profit, mai ales, din Rhone Group, firma pe care a înființat-o în urmă cu aproximativ 10 ani. Firma globală de capital privat se ocupă cu fuziuni și achiziții.

image

Emma Răducanu nu poate juca la Wimbledon

Emma Răducanu a șocat o lume întreagă după ce a cucerit US Open în 2021 venind din calificări, o performanță fără precedent în tenisul mondial.

Sportiva, care joacă pentru Marea Britanie, s-a operat la ambele mâini și la gleznă, motiv pentru care va rata turneul de la Wimbledon. În actuala stagiune, Emma Răducanu a evoluat doar în 10 partide, reușind 5 victorii.

Emma Răducanu a coborât pe locul 128 în lume și ar urma să revină pe teren abia în luna septembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite