Ellie White, imobilizată la pat trei zile după ce a alergat la maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În scopul de a susține organizația „Casa Speranței", Ellie White a înfruntat ieri dimineață ploaia torențială pentru şi s-a alăturat sutelor de concurenți înscriși la Bucharest International Marathon.

Cântăreața s-a pregătit vreme de câteva săptămâni pentru a alerga în proba de semi-maraton, cea de 21 de kilometri, însă o întindere musculară suferită la începutul săptămânii trecute a împiedicat-o pe să-și îndeplinească obiectivul. În timpul cursei, ea a suferit o nouă întindere musculară la gambă și a fost nevoită să renunțe după ce a parcurs 10 kilometri în 72 de minute.

„Doctorul mi-a spus că nu am fost complet refăcută pentru a alerga o distanță atât de lungă și mi-a recomandat trei zile de odihnă la pat. Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag din cursă după doar 10 kilometri, însă la anul îmi propun să parcurg întreaga distanță", a spus Ellie White.

Cântăreața a participat la maraton ca parte a echipei Hospice Casa Speranței, organizația neguvernamentală care este sprijinită și de Mihaela Rădulescu. Ellie se numără printre vedetele care se implică activ în orice acțiune organizată de Hospice Casa Speranței, artista cântând de mai multe ori pro bono la diverse.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite