Ducesa Kate, desemnată cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie

0
0
Ducesa de Cambridge ascultă sfaturile în materie de vestimentaţie oferite de Regina Marii Britanii FOTO Wire Photos/reuters
Ducesa de Cambridge ascultă sfaturile în materie de vestimentaţie oferite de Regina Marii Britanii FOTO Wire Photos/reuters

Întoarsă recent dintr-un turneu oficial de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia, ducesa Catherine (32 de ani) a ocupat primul loc în top, cu 21% din voturi, surclasând-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reuşit să ocupe abia locul al optulea.

Pe locul al doilea în top se situează vedeta de televiziune Holly Willoughby (13%), iar locul al treilea este ocupat de cântăreaţa Cheryl Cole (9%). Top cinci este completat de actriţa Emma Watson (cu 5% dintre voturi) şi de actriţa Michelle Keegan (cu 4%).

Eleganţa ducesei de Cambridge s-ar datora în mare parte sfaturilor reginei Elisabeta a II-a, care i-ar fi recomandat să poarte fuste şi rochii a căror lungime se opreşte la genunchi şi să adopte un stil mai sofisticat.

image

Tendinţa fustelor până la genunchi s-a extins, de altfel, dincolo de familia regală, o treime dintre femeile britanice (33%) declarând că doresc să investească în piese vestimentare de acest tip.

În plus, aproape trei sferturi dintre bărbaţi (72%) consideră că o fustă lungă până la genunchi este elegantă, afirmând că îşi doresc ca partenerele lor să poarte acest obiect vestimentar.

Cu toate acestea, aproape două treimi dintre bărbaţi (64%) au recunoscut că atenţia le este atrasă mai uşor de femeile care poartă fuste scurte. „Când este vorba despre stil, este clar că opinia reginei este suverană. Sub îndrumarea atentă a majestăţii sale, Kate a reuşit să se situeze pe primul loc în clasamentul eleganţei, tot mai multe femei preferând acum fustele şi rochiile mai lungi“, a spus Nick Chalkley, director al departamentului Fashion Buyer al site-ului de cumpărături QVC, care a comandat sondajul.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite