Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari încasări din ultimul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu încasări de aproximativ 95 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013, cântăreaţa Beyonce şi rapperul Jay Z formează cuplul cu cele mai mari încasări, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicaţiei.

Mrs.Carter, turneul mondial al artistei, şi „Watch the Throne“, albumul pe care Jay Z l-a realizat în colaborare cu rapperul Kanye West şi pe care l-a vândut în milioane de exemplare, le-au sporit substanţial veniturile celor doi artişti care au împreună o fetiţă.

Pe locul secund în clasament se află fotbalistul american Tom Brady, ce joacă în echipa New England Patriots, şi brazilianca Gisele Bundchen, cel mai bine plătit fotomodel din ultimul an. Cuplul a avut încasări estimate la 80 de milioane de dolari.

Următorii pe listă sunt Brad Pitt şi Angelina Jolie, cu 50 de milioane de dolari, datorită filmelor „World War Z“ şi „Maleficent“.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis au câştigat 35 de milioane de dolari în perioada iunie 2012- iunie 2013. Kutcher este cel mai bine plătit actor din televiziune, iar Kunis şi-a reconsolidat poziţia prin filmul fantastic „Oz The Great and Powerful“.

Cuplul Kanye West şi Kim Kardashian se laudă cu 30 de milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite