VIDEO Beyonce, dată jos de pe scenă de un admirator înfocat în timpul unui concert în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Beyonce a fost dată jos de pe scenă şi trasă în mulţime de un admirator al ei, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susţinut, sâmbătă seară, în Brazilia.

Cântăreaţa americană a susţinut un concert sâmbătă seară, în cadrul turneului ei mondial, pe arena Estadio do Morumbi din oraşul brazilian Sao Paulo. În timp ce interpreta piesa „Irreplaceable“, artista a început să interacţioneze cu spectatorii din faţa scenei.

La un moment dat, Beyonce s-a aplecat pentru a le cânta acestora, însă un admirator înfocat a prins-o de mână şi a dat-o jos de pe scenă, trăgând-o în mulţime, informează contactmusic.com. Agenţii de securitate au intervenit imediat şi au ajutat-o pe artistă să urce din nou pe scenă.

Beyonce a continuat să cânte în timp ce doi agenţi de securitate încercau să îl dea afară de pe stadion pe admiratorul aflat la originea incidentului. Cântăreaţa a văzut ce se întâmplă şi le-a transmis agenţilor să îi permită acelui fan să rămână la concert.

După câteva secunde, Beyonce a dat mâna cu acel admirator, l-a întrebat cum îl cheamă şi a continuat concertul.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love“. Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers - Goldmember“ (2002), „Pantera roz“ (2006), „Dreamgirls“ (2006) şi „Cadillac Records“ (2008).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite