Dorian Popa, implicat într-un accident rutier în centrul Capitalei. Care au fost cauzele şi ce a declarat cântăreţul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorian Popa (30 de ani) a fost implicat într-un accident rutier în centrul Capitalei, în apropiere de Teatrul Naţional.

Dorian Popa a fost implicat aseară într-un accident rutier, în Bucureşti. Maşina actorului, un bolid în valoare de 80.000 de euro, a lovit un alt vehicul aflat în trafic. Ambele maşini au suferit „şifonări“ uşoare. 

„Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din faţa mea n-au plecat şi n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă şi alunecă destul de tare. Maşina mea nu a frânat“, a declarat Dorian Popa pentru Libertatea.

image

FOTO Libertatea

image

FOTO Libertatea

Aflat alături de cei implicaţi în carambol, artistul şi-a cerut scuze faţă de aceştia. Potrivit unei poze făcută publică de Dorian Popa, rezultatul alcooltestului a ieşit negativ.

„Bă, cred că sunt singurul din lume care putea să supere atâţia oameni într-o singură fracţiune de secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne aşteptam. Dar ne punem cenuşă în cap şi ne asumăm“, a afirmat Dorian Popa pe o filmare urcată pe Instagram Stories.

„Suntem toţi cei implicaţi aici, cu zâmbetul pe buze. Maşinile s-au şifonat un pic, dar fiarele se repară. Bine că n-a păţit nimeni nimic“, a mai spus vedeta. 

image

FOTO Instagram 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite