Când începe noua emisiunea a lui Dan Negru, „Scena misterelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru FOTO Antena 1
Dan Negru FOTO Antena 1

Antena 1 a dezvăluit când va fi premiera noului show difuzat de Antena 1, „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru (47 de ani), alături de actorul Romică Ţociu (56 de ani).

Joi, 28 februarie, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări prima ediţie a celui mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru, „Scena misterelor“, cu Romică Ţociu co-prezentator.

În noua emisiune, două tabere formate din zece vedete vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele măştilor. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. 

Măştile care vor apărea pe scenă ascund în spatele lor celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, actori, sportivi şi vedete de televiziune. 

Cântăreţii Pepe (39 de ani) şi Dorian Popa (30 de ani), actorii Cosmin Seleşi (41 de ani), Rona Hartner (45 de ani), Diana Munteanu (40 de ani) şi Andrei Duban (46 de ani) sunt cele şase vedete permanente care vor încerca să ghicească cine se ascunde în spatele măştilor. Pe lângă aceştia, alte patru vedete se vor schimba de la o ediţie la alta. 

pepe cosmin selesi diana munteanu andrei duban rona hartner dorian popa scena misterelor foto antena 1

Fiecare ediţie „Scena misterelor“ va aduce în faţa publicului şase măşti, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvenţă dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

„Cum formatul e românesc 100%, are şansa să poată fi adaptat din mers. Am învăţat de la prezentatorii mari că un format nu va avea priză dacă nu ştii să-i pui o etichetă. Ăsta e primul show poliţist, cu detectivi care trebuie să descopere deghizaţii. Simplu“, spune Dan Negru. 

„Dacă prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internaţionale în televiziunea din România, acum vrem să arătăm că nici noi nu suntem mai prejos, iar «Scena Misterelor» e un bun exemplu de hit TV românesc. Deci, se poate!“, mai spune prezentatorul.

dan negru scena misterelor foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite