Dolly Parton vrea să fie pe coperta Playboy la 75 de ani: imagini din şedinţa foto făcută de actriţă în 1978 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dolly Parton vrea să apară pe coperta revistei Playboy la 75 de ani FOTO Guliver/Getty Images
Dolly Parton vrea să apară pe coperta revistei Playboy la 75 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani, pe 19 ianuarie 2021, cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton vrea să pozeze pentru Playboy şi să apară pe coperta revistei pentru adulţi.

Dolly Parton a împlinit în urmă cu două luni 74 de ani, dar celebra cântăreaţă de muzică country nu are de gând să îşi încheie cariera prea curând. 

Din contră, actriţa şi cântăreaţa are câteva obiective de îndeplinit pentru celebrarea celor 75 de ani, vârstă pe care urmează să o împlinească în ianuarie anul viitor. 

Dolly îşi doreşte să pozeze în Playboy din nou, la 43 de ani distanţă, şi să apară pe coperta revistei, scrie USA Today.

„Nu plănuiesc să mă retrag. Abia am împlinit 74 de ani şi am ca obiectiv să apar pe coperta revistei Playboy din nou“, a spus Parton într-un interviu recent acordat în cadrul emisiunii „60 Minutes Australia“. 

„Mă gândesc că ar fi foarte tare dacă vor vrea (cei de la Playboy – n.r.) – nu ştiu dacă vor face asta – să fiu din nou pe copertă, dar când o să am 75 de ani“, a adăugat ea, menţionând că „probabil“ va purta tot ţinuta originală din şedinţa foto din anul 1978. 

image

Dolly Parton a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Playboy în 1978 

image

Dolly Parton ar vrea să pozeze în aceeaşi vestimentaţie FOTO Pinterest

„Sânii încă arată la fel“, a mai glumit actriţa. 

image

Dolly Parton vrea să pozeze în Playboy la 75 de ani FOTO Pinterest 

Parton a devenit prima cântăreaţă country care a pozat în revista pentru adulţi, apărând în octombrie 1978 pe coperta Playboy într-o ţinută de iepuraş, cu urechi şi papion. 

În ianuarie, Dolly a lansat „provocarea Dolly Parton“, ce presupunea ca utilizatorii de social media să posteze patru fotografii ale lor în contrast, care ar fi fotografii de profil adecvate pentru patru platforme sociale diferite, mai exact LinkedIn, Facebook, Instagram şi Tinder.

Câştigătoarea Grammy a postat o poză cu ea, într-un blazer cu buton, ca fiind potrivită pentru „LinkedIn“. În cealaltă parte a colajului, ea a pus o imagine cu ea îmbrăcată ca un iepuraş Playboy, pentru Tinder.

„Ia-ţi o femeie care poate fi toate astea“, a transmis atunci Parton în descrierea colajului. 

        View this post on Instagram                   Get you a woman who can do it all 😉 A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on Jan 21, 2020 at 10:02am PST

Dolly Parton vrea să pozeze în Playboy la 75 de ani FOTO Pinterest 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite