Dolly Parton susţine comunitatea gay cu un album de muzică dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dolly Parton susţine prin muzica sa comunitatea gay FOTO AFP
Dolly Parton susţine prin muzica sa comunitatea gay FOTO AFP

Cântăreaţa americană de muzică country Dolly Parton a declarat recent că i-ar plăcea să încerce un alt stil de muzică şi plănuieşte lansarea unui album de muzică dance, care să susţină comunitatea gay, relatează nme.com.

Săptămâna trecută, Dolly Parton (68 de ani) a vorbit, la o conferinţă de presă, despre fanii săi homosexuali, dar şi despre un viitor album diferit faţă de genul muzical pe care l-a abordat până acum.

Chiar dacă  pozitive comunităţii gay.

„La un moment dat mi-ar plăcea să lucrez la un material de muzică dance, am câteva melodii foarte potrivite pentru comunititatea gay. Am o piesă numită «Just A Wee Bit Gay». Este o cântec dance grozav, foarte amuzant şi comic“, a spus Dolly Parton.

Recent, cântăreţa a fost acuzată că a făcut playback la concertul pe care l-a susţinut la sfârşitul lunii iunie, la Festivalul Glastonbury din Mare Britanie. Purtătorul său de cuvânt a negat cu vehemenţă aceste acuzaţii, spunând că „unele persoane nu recunosc o cântăreaţă adevărată atunci când o aud.“ La rândul său, artista americană nu s-a sfiit să afirme că, într-adevăr, „sânii ei sunt falşi, părul de asemenea, dar vocea este reală.“

În prezent, artista americană se află în turneul de promovare al albumului „Blue Smoke“, ce se va încheia pe 14 iulie în Elveţia.

Dolly Parton este cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizată de 45 de ori la Grammy şi câştigând opt trofee.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite