Directorul Spotify, atac virulent la adresa prințului Harry și a ducesei de Sussex: „Escroci nenorociți”

0
Publicat:

Bill Simmons, fondatorul site-ului The Ringer și director al Spotify, a spus despre prințul Harry și Meghan Markle că sunt „niște escroci nenorociți”, după ce serviciul de streaming a reziliat contractul cu cei doi, relatează Daily Mail.

Prințul Harry și Meghan Markle
Spotify a achiziționat în anul 2020 site-ul The Ringer. Foto: GettyImages (Arhivă)

Încetarea contractului în valoare de 20 de milioane de dolari pe care cuplul l-a semnat în urmă cu trei ani a fost anunțată joi seară. Într-un comunicat comun al Spotify și al companiei ducelui și ducesei de Sussex, Archewell Audio, se menționează faptul că ambele părți au „convenit de comun acord să se despartă”. 

Bill Simmons i-a atacat virulent vineri pe cei doi într-un episod al propriului său podcast. 

Escrocii ăștia nenorociți. Acesta este podcastul pe care ar fi trebuit să-l lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele”, a declarat Simmons. 

Spotify a achiziționat în anul 2020 site-ul The Ringer, care a fost înființat de Simmons, pentru 200 de milioane de dolari. Ulterior, acesta s-a alăturat serviciului de streaming și a criticat mult timp cuplul regal. 

În luna ianuarie a anului trecut, el l-a atacat pe prințul Harry, spunând că este „jenant" să împartă compania cu el. 

M-am săturat de acest tip. Ce aduce el la această masă? Doar se plânge și continuă să dea interviuri. Cui îi pasă de ***? Cui îi pasă de viața ta? Nici măcar nu erai fiul preferat. Trăiești în ****** Montecito și nu faci decât să vinzi documentare și podcast-uri și nimănui nu-i pasă ce ai de spus despre nimic, decât dacă vorbești despre familia regală și nu faci decât să te plângi de ei”, spunea Simmons la acea vreme. 

De asemenea, la începutul acestei luni, Spotify a anunțat însă că intenționează să concedieze 200 de persoane, inclusiv lucrători de la studiourile sale de podcast Gimlet Media și Parcast. 

Podcastul găzduit de Meghan Markle, „Archetypes”, nu va fi reînnoit pentru un al doilea sezon. În cadrul podcastului, ducesa de Sussex a avut invitați foarte importanți, printre care s-au numărat și Serena Williams și Mariah Carey.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite