Prințul Harry și Meghan pierd bani și celebritate. Lovitura gravă, după ruperea contractului cu Spotify

0
Publicat:

Gaură de milioane de lire în bugetul cuplului format din Prințul Harry și Meghan Markle, după pierderea contractului cu Spotify. Banii lipsă le pun în pericol stilul de viață confortabil, cu care s-au obișnuit în California, cu atât mai mult cu cât cei doi nu mai sunt susținuți de Regele Charles.

Prințului Harry și Meghan, cu banii și faima în scădere FOTO Profimedia
Prințului Harry și Meghan, cu banii și faima în scădere FOTO Profimedia

Harry și Meghan, cu banii și faima în scădere

Pe lângă banii pierduți, vestea că gigantul de streaming Spotify a decis să înceteze contractul cu ei ar putea fi văzut drept un semnal de alarmă asupra faimei în declin a lui Harry și Meghan, la nivel global. Se pare că notorietatea celor doi nu mai este, în prezent, o garanție a unor mari venituri și a unei vieți fără griji.

Experților în marketing afirmă că pericolul este ca atunci când un susținător de profil dispare, să îi urmeze și alții, notează Daily Mail.

Mark Borkowski, expert în PR și marketing, a sugerat că odată cu decizia luată de Spotify de a renunța la contractul în valoare de 18 milioane de lire sterline, pentru seria de podcast-uri Archetypes with Meghan este un semn că „steaua lor este într-adevăr în scădere”

În cadrul podcast-ului, lansat anul trecut, Meghan stătea de vorbă cu mari celebrități, printre care s-a numărat și campioana de tenis Serena Williams și starul pop Mariah Carey, despre stereotipurile aduse femeilor.

Cu toate acestea, interviul cu Serena a fost amintit, în principal, pentru afirmația lui Meghan că fiul ei Archie a fost pus în pericol ,după ce un incendiu a izbucnit în grădinița lui, pe când ea se afla alături de Harry în Africa de Sud.

Serviciul de streaming a transmis că nu a prelungit contractul, care a inclus numai 12 episoade. La începutul acestei luni, Spotify a anunțat însă că intenționează să concedieze 200 de persoane, inclusiv lucrători de la studiourile sale de podcast Gimlet Media și Parcast.

Totuși, decizia acum, inevitabil, pune sub semnul întrebării celelalte contracte ale lui Harry și Meghan, cum ar fi cel semnat cu Netflix.

La suprafață, par să se bucure de o viața de perfectă șoferi care îi duc oriunde, gărzi de corp pentru a-i proteja și personal pentru orice necesitate. Dar toate acestea costă bani.

Finanțele cuplului

Pentru casa lor de de 14.500 mp, cu nouă dormitoare, ce include un home cinema, spa, sală de sport și lift, cei doi au luat un credit ipotecar de 7,5 milioane de lire sterline. Este posibil să fi plătit o parte sau chiar tot împrumutul, dar acest lucru nu este clar.

Casa din California a lui Meghan si Harry foto via Google Maps

Securitatea generală a cuplului este cea mai mare cheltuială a lor, Harry clarificând, în mod repetat, că este prioritatea lui principală. Costul anual al protecției non-stop a fost estimat la între 2 și 5 milioane de lire sterline.

Este nevoie de o echipă de paznici și un kit de supraveghere de ultimă generație pentru a acoperi terenul extins al familiei. Cuplul și copiii lor au, de asemenea, gărzi de corp oriunde merg, cu echipe necesare pentru a cerceta locațiile înainte de vizitele planificate și vehicule robuste pentru a-i escorta în siguranță.

Pentru călătoriile în străinătate, personalul de securitate are nevoie și de zboruri și cazare. Consultanții specializați pe servicii de securitate au declarat, pentru revista Forbes în urmă cu doi ani, că prețul ar putea fi de 2,4 milioane de lire sterline.

De asemenea, California, vine cu cheltuieli mari, întrucât statul american percepe unele dintre cele mai mari taxe din SUA. tariful de proprietate (echivalentul SUA al impozitului de consiliu din Regatul Unit) pentru locuința lor este de 116.746 lire sterline pe an.

Cu toate acestea, există loc pentru economii - după cum a subliniat mass-media din SUA. Meghan își folosește, în continuare faima, pentru a obține produse și servicii gratuite. Potrivit biografului Tom Bower, ea căuta, în mod regulat, cazare gratuită la hotel sau produse ale brand-urilor de lux.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite