Derapaj la „Survivor România“. Un joc de recompensă naște invidii: „Dă-le-ncolo de perverse și de false!“

0
0
Publicat:

Concurenții au intrat în cea mai dură etapă a show-ului, iar acest lucru se reflectă în jocuri, dar și în comportamentul lor, care nu e lipsit de derapaje.

Andreea Moromete nu-și mai suportă colegele din „Survivor România“ FOTO Pro TV
Andreea Moromete nu-și mai suportă colegele din „Survivor România“ FOTO Pro TV

După ce săptămâna trecută Bianca Patrichi a plecat acasă în urma voturilor telespectatorilor, cei rămași în tabără au avut primele discuții, care s-au transformat în mici contre și, ulterior, în conflicte. „Consiliul a fost cu final fericit pentru mine“, a spus Robert, cel care a avut colanul de Imunitate și a putut conduce strategia de nominalizare. De cealaltă parte, Ștefania și Carmen au resimțit lipsa fostei lor coechipiere. „E foarte ciudat cât de repede se întâmplă totul. Stai patru luni cu un om, apoi nu mai e“, a spus Ștefania.

Dacă lumea de acasă nu vede, o zic eu: e o mega-tensiune, n-ai cum să nu o vezi“, a adăugat Carmen Grebenișan. În continuare, conflictul dintre Robert Moscalu și Andrei Krișan mocnește. „Eu de la început am ceva cu el, nu de la Unificare. Acum el crede că e puternic (pentru că a scăpat de eliminare – n.r.), dar pentru mine e inexistent în acest concurs“, a spus Robert Moscalu. „Hai, Robert, nu te victimiza“, a adăugat Carmen.

Într-un trib în care oamenii s-au împărțit în două tabere, există și o voce a unității în persoana lui Dan Ursa. „Cei care simt tensiuni, poate ar trebui să scoată degetele din priză, pentru că e păcat să trăiești în tensiune, mai e un pic din experiența asta“, le-a spus el colegilor.

La jocul de recompensă, cei opt concurenți rămași în competiție au avut parte de o surpriză imensă când Daniel Pavel le-a dat o veste importantă: „Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul“.

„Mă bucur că se sparge rutina“, a spus Andreea Moromete. „Vestea pe care ne-ați dat-o m-a dat un pic peste cap“, a precizat Dan Ursa. Ștefania a câștigat jocul și întreaga recompensă, constând într-un zbor cu elicopterul, o cină și o noapte la hotel și a avut dreptul de a alege alți trei membri ai tribului care s-o însoțească. Alegerile ei au fost: Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa.

Cei patru concurenți rămași în camp, toți din fosta echipă a Războinicilor – Alexandra Porkolab, Andreea Moromete, Robert Moscalu și Alexandra Ciomag – au comentat, aparent fără invidie, victoria și recompensa acordată colegilor lor.

Doamne, mă simt exact ca în vacanță. Nu stau niciun moment cu gândul că aș putea fi în elicopter. Mă bucur de ceea ce am acum și trăiesc ceea ce am acum, o zi liniștită, alături de trei oameni pe care îi tolerez foarte bine și cu care mă înțeleg foarte bine“, a spus Andreea Porkolab.

Mă bucur că am scăpat de fetele alea, că nu le mai suport. Dă-le-ncolo de perverse și de false“, a comentat și Andreea Moromete.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite