„Survivor România“. Schimbări radicale pentru concurenți după Marea Unificare. Trebuie să uite tot ce știau despre show

0
Publicat:

În ediția din această seară, membrii celor două triburi reunite vor avea parte de schimbări majore și de reguli noi.

Tribul Taino la Survivor Romania Foto Pro TV
Tribul Taino la Survivor Romania Foto Pro TV

Au trecut trei luni de la momentul în care Daniel Pavel a startul noului sezon „Survivor România“. Două triburi, Faimoși și Războinici, au pornit la drum cu un singur gând: să-și depășească orice limită și să demonstreze că provocările sunt făcute pentru a fi depășite. Săptămâna trecută, 13 dintre aceștia au ajuns la o nouă bornă a competiției: Marea Unificare.

În această seară, de la 20.30, a venit vremea pentru membrii noului trib, Taino, să descopere unde vor locui și cum va fi să renunțe la bariere, strategii și tot ce știau despre viața la „Survivor“. „Aveam foarte mari emoții înainte să ajungem pe insula. Nu știam ce ne așteaptă“, va recunoaște cu sinceritate Alexandra Ciomag.

Noile discuții dintre ei, dar și modul în care se vor împărți pe insulă îl va face pe Remus Boroiu să declare: „Este interesant că această bandană este și roșu și albastru, iar ideea acestei uniuni este să dispară granițele Războinicilor și Faimoșilor“.

„Survivor România“: fiecare concurent e pe cont propriu

După prima noapte pe insulă, va urma și primul joc, cel pentru Recompensă, care va aduce schimbări semnificative acum că fiecare este pe cont propriu și că drumul spre marele premiu a devenit unul tot mai drept. „Într-o simbioză... bine ați venit la joc, trib Taino. Sunt șapte fete și șase băieți la individuale și sunt aici extrem de pregătiți“, va spune Daniel Pavel înainte de a le explica pentru ce vor lupta și care va fi structura jocului.

Sunt oare concurenții pregătiți să lase în urmă tot ce au învățat despre competiție în aceste trei luni și să se regrupeze pentru a lua cele mai bune decizii? Cum se vor descurca pe traseu atunci când fetele și băieții se vor lua la trântă sau când cei care cândva erau colegi de trib, acum vor deveni dușmani? Toate acestea, telespectatorii le pot urmări în noua ediție „Survivor România“, transmisă de la ora 20.30, la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe Voyo.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite