Demi Moore a fost părăsită de tânărul său iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, trece din nou printr-o dezamăgire în dragoste. Tânărul său iubit de 26 de ani, Vito Schnabel, cu care este împreună de câteva săptămâni, a hotărât să pună capăt relaţiei.

Potrivit „Daily Mail“, Vito a fost deranjat de comportamentul pe care l-a avut actriţa la o petrecere ce a avut loc miercuri seară în Miami. 

La această petrecere, actriţa a avut un comportament ciudat, care i-a îngrijorat chiar şi pe membrii familiei sale. Demi Moore s-a purtat ca o adolescentă, a dansat pe canapele şi a flirtat toată seara cu cântăreţul Lenny Kravitz, care, la un moment dat, părea chiar stânjenit de comportamentul acesteia. 

Nici vestimentaţia pe care a ales-o Demi nu a fost una potrivită evenimentului. Actriţa avea o alură de „fetişcană“ dornică să atragă privirile asupra ei. Demi a purtat o salopetă cu pantaloni foarte scurţi, care nu o avantajau deloc, şi o pereche de ochelari de vedere cu ramă groasă.

image

Demi Moore şi Vito Schnabel, care este dealer de artă, s-au cunoscut în Jodhpur, India, la petrecerea de aniversare a iubitului lui Naomi Campbell, Vladimir Doronin.

Demi Moore s-a numărat printre celebrităţile invitate la petrecere, alături de Kate Moss, Bob Geldof şi Diana Ross, care au venit în ţara respectivă pentru evenimentul excentric desfăşurat într-un fort indian.

Demi a fost căsătorită cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea, iar lui Vito îi plac, de asemenea, femeile mai în vârstă. 

Dealerul de artă a avut o legătură amoroasă cu supermodelul australian Elle Macpherson, când ea avea 44 de ani, iar el, 21. 

În 2010, acesta s-a întâlnit şi cu actriţa Liv Tyler, cu nouă ani mai în vârstă decât el. Vito Schnabel (foto Splashnews), al cărui tată este artistul şi regizorul Julian Schnabel, este un nume cunoscut în lumea artistică a New York-ului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite