De ce și-a schimbat Helmuth Duckadam religia. Dezvăluiri despre un accident traumatizant din copilărie

0
Publicat:

Fostul mare portar al Stelei a dezvăluit în emisiunea lui Denis Rifai despre neacomodarea din Statele Unite ale Americii și cea de a doua căsătorie.

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam a fost recent invitat în emisiunea lui Denis Rifai, de la Kanal D și a dezvăluit cum și-a schimbat religia. După ce a fost căsătorit nu mai puțin de 27 de ani cu Ildiko, cu care are doi copii, cei doi au divorțat după ce s-au mutat în SUA.

Duckadam a mărturisit că nu s-a adaptat la viața din America, astfel că a revenit în România, unde s-a căsătorit cu Alexandra, o fată cu 20 de ani mai tânăr ca el.

A fost momentul când a renunțat la religia evanghelică și a trecut la cultul ortodox, așa cum este și soția sa.

„M-am căsătorit și sunt și eu ortodox acum. Singura soluție era să merg la ortodocși, unde îi cunoșteam pe toți preoții. Pentru că în 2004, la alegerile din 2004, Gigi Becali hotărâse să facem donații la biserică și doar în Arad am făcut donații la 107 biserici. Deci, îi cunoșteam pe toți preoții ortodocși”, a povestit Helmuth Duckadam.

Din relația cu Alexandra, Duckadam are o fiică, Julianne.

Fostul mare portar a mai dezvăluit că atunci când era copil a fost lovit de o mașină și a intrat în comă. Avea doar 11 ani și o tijă metalică în mână ce i-a fost scoasă după câteva luni.

El își amintește că în operație era să moară pentru că a mâncat o ciocolată cu rom, deși nu avea voie, fapt care a dus la o altă criză.

Nu știam ce s-a întâmplat. Era o asistentă foarte drăguță, brunetă, tânără și era simpatia mea din spital. Când mi-a arătat degetele… până a reușit să bage un aparat să desfacă gura, ea s-a chinuit și mi-a salvat viața. În rest, nu îmi amintesc multe, pentru că eram adormit. Sigur, îmi amintesc în continuare, chiar dacă mi s-a scos acea tijă, eram bandajat și după câteva luni, până mi s-a vindecat osul, a trebuit să stau cu acel bandaj. Nu mai puteam să întind mâna și trebuia cu un săculeț de nisip să fac mișcări zilnice și erau foarte dureroase”, a povestit fostul sportiv în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite