Dan Bittman: „Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci“

0
0
FOTO fanatik,ro
FOTO fanatik,ro

„A fost o boală foarte nasoală, care atacă nişte lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să ştiu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Solistul Dan Bittman susţine că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”.

 „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred!”

„Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri