Cum arătau Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu acum 20 de ani, când au acceptat să pozeze prima oară împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin la Masked Singer FOTO Arhivă
Andreea Marin la Masked Singer FOTO Arhivă

Masked Singer le-a adus din nou, după patru ani, pe aceeaşi scenă pe Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Acest lucru nu e ceva care s-a întâmplat prea des în istoria zbuciumată a relaţieicelor două vedete TV.

„Suntem amândouă temperamentale şi luptătoare. Aş putea spune că Mihaela s-a lovit mai mult de opiniile controversate ale publicului şi ale presei, dar îi dau nota 10 pentru felul în care ştie să le facă faţă. Încercăm să ne evidenţiem prin calităţi diferite, obţinem rezultate diferite. Eu fug de imaginea de femeie fatală, nu mă simt confortabil în această postură, pentru că eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă şi sunt conştientă de asta”, spunea Andreea Marin în 2000.

Anul acesta, fosta zână a surprizelor spunea, în urma unei relaţii zbuciumate de rivalitate, referitor la participarea alături de Mihaela Rădulescu la o emisiune, că nu decide „în funcţie de altcineva care apare pe acolo”. „Mi-a fost foarte uşor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcţie de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanţă treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea şi posibilităţile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând”, a spus Andreea Marin într-o altă emisiune. 

Puţină lume ştie însă că prima oară când cele două dive ale televiziunii din România au acceptat să pozeze împreună, în ciuda rivalităţii şi a neînţelegerilor dintre ele, a fost în urmă cu aproximativ 20 de ani, în 2000, pentru coperta revistei VIVA.

Vezi pe click.ro cum arătau cele două dive

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite