Cum arată casa celebrei Oprah Winfrey. Vedeta TV este într-o formă de zile mari VIDEO

0
Publicat:

Celebra realizatoare TV a arătat duminică o parte din spectaculoasa sa vilă, în valoare de 50 de milioane de dolari, din Montecito. Vedeta TV, în vârstă de 69 de ani, și-a etalat, de asemenea, silueta într-un videoclip publicat pe Instagram, relatează Daily Mail.

Oprah Winfrey poate fi văzută în videoclipul cu pricina în bucătăria sa, în timp ce o persoană prepară mocktailuri mov pentru a sărbători lansarea, care va avea loc pe data de 25 decembrie în SUA, a filmului „Color Purple”. 

Vedeta de televiziune locuiește în casa din California din anul 2001. 

Am creat propria noastră băutură Color Purple pentru perioada sărbătorilor”, a declarat Winfrey în clip. Ulterior, ea a împărtășit internauților rețeta, care includea suc de mere, ghimbir, suc de sfeclă și de lămâie, sirop, Curacao albastru și apă minerală carbogazoasă. 

În plus, în acest mocktail puteți adăuga „vodcă, gin sau tequila”, conform spuselor lui Winfrey. 

Apariția sa vine la câteva zile după ce a vorbit despre spectaculoasa pierdere în greutate. Oprah Winfrey a arătat incredibil miercuri seara pe covorul roșu, la premiera The Color Purple, care a avut loc în Beverly Hills.  

Pentru seara cea mare, ea a purtat o rochie purpurie, care a atras privirile asupra taliei ei minuscule. 

Amintim faptul că Oprah Winfrey a jucat în varianta originală a filmului „The Color Purple/Culoarea purpurie”, regizat de Steven Spielberg. Rolul interpretat i-a adus chiar și o nominalizare la Oscar, în 1986. 

Noul film „The Color Purple” este regizat de Blitz Bazawule și îi are în distribuție pe Danielle Brooks, Halle Bailey, Taraji P. Henson și Fantasia Barrino. 

În ceea ce privește silueta, Winfrey a dezvăluit că a făcut schimbări radicale pentru a-și atinge obiectivele. Vedeta a slăbit peste 18 kilograme în ultimele luni. De asemenea, ea a insistat că nu a apelat la pastile de slăbit. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite