Cum a reuşit Angelina Jolie să-i sperie pe copiii cinefili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie joacă rolul unui personaj negativ în pelicula ce va debuta în iulie 2014
Angelina Jolie joacă rolul unui personaj negativ în pelicula ce va debuta în iulie 2014

Mama celor şase copii din cuplul Brangelina a povestit că rolul negativ din filmul „Maleficent“ i-a înfricoşat pe micuţii săi admiratori.

„M-am apropiat de copii ca să-i salut, iar ei au început să ţipe şi au fugit. Un băieţel chiar a zis: «Mami, te rog să-i spui vrăjitoarei să nu-mi mai vorbeasc㻓, e recunoscut Angelina Jolie la convenţia D23 a fanilor Disney, cu privire la copiii care au văzut imagini din filmul ce va fi lansat în 2014.

Filmul realizat sub umbrela Disney şi regizat de Robert Stromberg este o adaptare a peliculei „Frumoasa Adormită“ (1959), iar personajul negativ al Angelinei Jolie este „un pic mai sexy şi mai întunecat“ decât cel din versiunea originală.

„Copiii mei iubesc lumea Disney. Ştii că îţi poţi aduce copiii la un film Disney“, a spus actriţa ce se mândreşte cu trei micuţi biologici şi alţi trei adoptaţi. În thrillerul fantastic marca Disney joacă şi Vivienne, fiica ei cu Brad Pitt, ce interpretează personajul Young Aurora. La numai 4 ani, fetiţa a fost plătită cu 3.000 de dolari pe săptămână.

angelina jolie maleficent

„Maleficent“ va fi lansat în cinematografe pe 2 iulie 2014.

angelina jolie maleficent
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite