Cristian Țânțăreanu a petrecut de ziua lui cu peste 400 de invitați, în Paradisul Verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Țânțăreanu a împlinit 80 de ani pe 16 aprilie și a sărbătorit cu fast sâmbătă, pe 20 aprilie, chiar în sala lui de evenimente din Paradisul Verde, inaugurată la sfârșitul anului trecut, scrie Click!.

Cristian Țânțăreanu a petrecut alături de prieteni FOTO Click
Cristian Țânțăreanu a petrecut alături de prieteni FOTO Click

Cristian Țânțăreanu și-a păstrat tonusul și buna dispoziție și a petrecut alături de invitați de seamă precum Florin Călinescu, Helmut Duckadam. Mircea Baniciu, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Iuliana Marciuc, Cristi Brancu și mulți alții.

Omul de afaceri a mărturisit că își dorește multă sănătate de acum încolo și că este mulțumit de cum se simte acum, având în vedere că a trecut si printr-o cumpănă în materie de sănătate, atunci când a fost diagnosticat cu cancer de colon. Acum e vindecat și încearcă să se mențină sănătos.

La ceas aniversar, deși nu mai face petreceri excentrice ca pe vremuri și s-a mai liniștit, Țânțăreanu ne-a mărturisit cum se simte.

Sănătos nu sunt, voios poate. Puteam fi mai bine, dar puteam să fiu și mai rău, una peste alta sunt mulțumit! Am peste 400 de invitați alături, vecini, rude, pe unii îi știu de 75 de ani, pe unii de 78, pe unii de 70, pe alții de 60... Majoritatea sunt de aici, din Corbeanca, le-am luat banii și le-am făcut case. Mergem înainte dar chinuit! Petrecerea se întinde cât vrea lumea! Eu când mă ia somnul mă duc să mă culc. Acum pentru mine este importantă sănătatea, uit de la mână până la gură! Nu mai îmi dau voie nepoții să apar la televizor”, a mărturisit milionarul din Corbeanca pentru Click!.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite