Cristian Țânțăreanu, sunat pentru a-l ajuta cu bani pe Irinel Columbeanu: „Cred că se rezolvă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul miliardar de la Izvorani a ajuns la mâna prietenilor și pare să primească lovitură după lovitură. După ce patronul FCSB Gigi Becali a refuzat să-l ajute cu bani, și Anamaria Prodan l-a criticat pe Irinel Columbeanu. Totuși, apropiații fostului om de afaceri nu se lasă și apelează la diverse personalități care sunt dispuse să-l ajute financiar. 

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu ar putea fi ajutat cu bani de Cristian Țânțăreanu. Foto: Arhivă

Irinel Columbeanu s-a mutat de curând într-un azil de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, unde și-a trăit ultimele clipe de viață și tatăl său. În ultimii ani, el a pierdut toată averea și a ajuns falit.  

Având în vedere perioada delicată pe care o traversează Irinel Columbeanu din punct de vedere financiar, Adiță Voicu, gazda emisiunii „Fiță cu Adiță” a apelat la bunăvoința omului de afaceri Cristian Țânțăreanu.

Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!”, a declarat Adiță Voicu în cadrul podcastului lui Serghei Mizil, conform Click!

Pentru moment, Cristian Țânțăreanu nu a făcut nicio afirmație cu privire la situația fostului soț al Monicăi Gabor.

În schimb, Serghei Mizil, care l-a vizitat recent pe Irinel Columbeanu la azil, și directorul căminului, Ion Cassian, au dat startul unei strângeri de fonduri. Fostul miliardar nu are posibilitatea să acopere chiria la azilul în care locuiește, care se ridică la circa 7.000 de lei.  

De asemenea, pensia primită de la Stat, în valoare de 1976 de lei, este oprită de banca, unde Columbeanu este încă dator.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite