Cornel Constantiniu, terorizat de pandemie: „Îl ţin izolat de când a început în lume nebunia asta sinistră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Constantiniu este în permanenţă ajutat de soţia sa
Cornel Constantiniu este în permanenţă ajutat de soţia sa

Îndrăgitului cântăreţ Cornel Constantiniu nu a ieşit din casă de aproape doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Soţia sa, Domniţa Constantiniu, încearcă să-l protejeze cât mai bine. Amândoi au făcut toate cele trei doze de vaccin şi speră ca planeta să scape de acest virus.

A bucurat milioane de români cu vocea şi cântecele sale, a cântat pe toate marile scene ale ţării, dar acum, bătrâneţea este cât se poate de grea. Iar pandemia de COVID-19 i-a limitat şi mai mult ieşirile în public artistului, care de ani întregi luptă cu o boală grea. 


Cornel Constantiniu (76 de ani), bolnav de Parkinson din 1993, este izolat în apartamentul său din Bucureşti, de când a început pandemia de coronavirus. Din ianuarie 2020, interpretul nu a mai ieşit din casă decât strict pentru a-şi face dozele de vaccin şi asta cu masca şi cu taxiul. 

Soţia interpretului, Domniţa Constantiniu, a stat de vorbă cu Click! despre starea de sănătate a cântăreţului care are de aproape 30 de ani probleme de sănătate. Din cauza bolii, Cornel nu mai poate articula cuvintele şi nici nu se mai poate deplasa singur. 

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite