Conacul abandonat al lui George Michael din nordul Londrei va fi parțial demolat. În ce va fi transformat

0
Publicat:

Fosta casă a legendarului artist George Michael, construită în 1970, va fi demolată și transformată într-o proprietate de 10 milioane de lire sterline, după ce s-a degradat, potrivit Daily Mail Online.

Starul britanic, mort în 2016, la vârsta de 53 de ani, și-a cumpărat casa din nordul Londrei în 1987, la apogeul carierei sale, și a locuit acolo mulți ani.

Conacul s-a degradat după ce George s-a mutat din imobil pentru a petrece mai mult timp la cealaltă casă din Londra și la proprietatea sa de la țară din Berkshire.

Locuința a ajuns în grija surorii lui George, Yioda Panayiotou, care a primit acum permisiunea din partea Consiliului Camden de a o dărâma, iar arhitecții BB Partnership au promis că vor face casa dărăpănată „locuibilă”.

Potrivit documentelor de planificare obținute de The Sun, vechiul acoperiș va fi complet smuls și înlocuit cu unul nou, prevăzut cu panouri solare.

George Michael în Clipul melodiei Last Christmas. FOTO Captură YouTube
George Michael în Clipul melodiei Last Christmas. FOTO Captură YouTube

Proiectul prevede și transformarea unui garaj adiacent în locuință, adăugarea de noi uși și ferestre, iar în partea din spate a casei, instalarea unor terase.

Actualele plăci de ciment vor fi înlocuite cu o placă laminată albă, mai modernă și mai estetică.

Două garaje independente ar putea fi transformate într-o versiune mai înaltă, nefiind exclus ca însăși sora lui George Michael să se mute aici.

În jurul proprietății au fost montate schele. Când lucrările vor fi finalizate, proprietatea ar putea ajunge la o valoare de peste 10 milioane de lire sterline.

Construită în 1970, după un design futurist pentru acea vreme

Realizată  la mijlocul anilor 1970 după un design futurist, casa lui George a fost jefuită în absența sa în 2002, când hoții au furat bijuterii, haine de designer și tablouri, precum și obiecte de familie lăsate moștenire starului Wham! de către mama sa, care a murit de cancer în 1997. Hoții au plecat și cu un Aston Martin DB7.

În ultimul deceniu al vieții sale, artistul și-a petrecut mult mai mult timp într-o casă georgiană clasică din nordul Londrei și în casa sa din secolul al XVI-lea din Oxfordshire, unde a fost găsit mort în 2016, în ziua de Crăciun.

La trei ani distanță a murit și sora sa mai mică, Melanie, lăsând-o pe Yioda ca singurul frate supraviețuitor.

În 2019, proprietatea din Oxfordshire a lui George a fost în cele din urmă vândută, Registrul funciar raportând că o familie nouă în zonă a cumpărat casa de la țară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite