Cleopatra Stratan & Edward Sanda: „Avem o conexiune ieşită din comun, putem construi împreună orice“

0
0

Pasiunea pentru muzică i-a unit, iar povestea de dragoste dintre Edward (23) şi Cleopatra (17) s-a transformat, acum, într-o melodie pe note înalte, cântată, la unison, de jumătate de an

Cei doi se iubesc într-un fel în care numai la vârsta asta o faci, când încă nu porţi povara eşecurilor trecutului. În luna august au aniversat şase luni de relaţie şi au trecut, deja, proba timpului, căci în toată această perioadă nu s-au putut vedea cinci luni din cauza pandemiei. Despre cum s-a transformat prietenia lor într-o poveste de iubire şi despre universul lor plin de armonie, am stat de vorbă într-un interviu lipsit de emoţii, dar plin de emoţie. Căci fac parte din noul val de tineri, care trăiesc mai asumat şi, poate, raportându-se mai puţin la ce-o să zică lumea. 

Ok!. Au trecut doi ani de când aţi început să colaboraţi. Ce v-a adus la început împreună, profesional vorbind. Cum aţi ajuns să faceţi melodii împreună, unul din Chişinău, unul de la Bucureşti?

Cleopatra: De la mine a pornit totul, pentru că am lansat, în 2018, piesa Te las cu inima împreună cu casa de producţie la care e şi Edward, Famous. Eu nu ştiam că el e deja acolo, dar după aceea am început să face piese împreună.

Edward: Da, ne-am cunoscut chiar la studio în timp ce ea înregistra. Apoi ea a început să vină tot mai des la studio şi petreceam timp împreună. 

Citeşte mai multe aici!

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite