John Kennedy şi-a înşelat soţia chiar cu propria ei soră. Cum a reacţionat Jackie şi ce a făcut ca să îşi ia revanşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John  şi Jackie Kennedy au avut o relaţie plină de pasiune şi dezamăgire.
John  şi Jackie Kennedy au avut o relaţie plină de pasiune şi dezamăgire.

John şi Jackie Kennedy sunt unul dintre cele mai discutate cupluri americane, chiar dacă ambii au murit, iar nunta lor a avut loc acum 67 de ani. Politicianul a avut o carieră strălucită, s-a căsătorit cu o icoană a stilului şi a fost unul dintre cei mai populari preşedinţi americani. Cu toate acestea, în fiecare an aflăm noi detalii despre relaţia lor. Mai mult, nu sunt foarte plăcute.

Jackie a fost nefericită în viaţa ei amoroasă, iar cea care a stat la baza nefericirii ei a nimeni alta decât sora ei.

John Kennedy poza într-un om  de familie exemplar, un soţ grijuliu şi un tată iubitor, dar, dincolo de această imagine pe care şi-o clădise, se bucura de numeroase relaţii extraconjugale. Jackie ştia, dar prefera să tacă.

În cartea sa biografică, Jackie, Janet & Lee, Randy Taraborelli scrie că Jacqueline a vrut divorţul de mai multe ori din cauza trădării nesfârşite a soţului ei. Prima dată s-a întâmplat în 1956, după ce fiica lor, Arabella, a murit la câteva ore după naştere. Mama lui Jackie a convins-o însă să nu rupă relaţia, deoarece credea că Jackie trebuie să plătească un anumit preţ pentru căsătoria cu o persoană atât de puternică.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite