Citatul săptămânii Chef Florin Dumitrescu: „Restaurantelor din România le lipseşte educaţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce chef Florin Dumitrescu a venit, marţi, în studioul Adevărul Live, unde a vorbit despre ce înseamnă să fii „un bucătar foarte bun“, Loredana a prezentat cel mai nou show al său, „Reveria“. Consiliul Naţional al Audiovizualului, pe de altă parte,  funcţioneză, de marţi, cu nouă membri, după ce Narcisa Iorga şi Cristina Trepcea şi-au încheiat mandatele. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săpămânii.

Chef Florin Dumitrecu a venit, marţi, din „Iadul Bucătarilor“ în studioul Adevărul Live. Ambiţios creativ şi temperamental în bucătărie, Florin Dumitrescu a făcut din pasiunea vieţii sale un mod de viaţă şi a ajuns membru în juriile unor show-uri celebre: „MasterChef“ şi „Hell's Kitchen“. Într-o discuţie moderată de jurnalista Raluca Moisă, chef Florin Dumitrescu a vorbit despre ce înseamnă cu-adevărat munca într-o bucătărie de restaurant,  despre ce-i place să mânânce, despre cum este el atunci când nu se află în faţa camerelor de filmat şi, nu în ultimul rând, despre cum trebuie să fie câştigătorul „Hell s Kitchen“, la finalul emisiunii.

„Câştigătorul Hell’s Kitchen va ieşi călit, va avea puterea să facă faţă presinii. Va fi un chef foarte bun. Eu încerc să aduc bucătăria de brigadă, în care fiecare face ceva“, a spus chef Florin Dumitrescu care crede că restaurantelor din România le lipseşte educaţia.

Bucătarii nu sunt educaţi să realizeze preparate în stilul propriu şi să ştie că sunt gusturi diferite. Mie îmi place foarte mult partea de creaţie, îmi place adrenalina de service. Îmi place şi creaţia de dimineaţă, când aleg ingredientele şi creez ceva pentru meniul degustare. Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu FOTO Adevărul

image

Mihai Călin revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune de cultură generală, „Norocul îţi bate la uşă“, care va debuta în 25 octombrie, de la 21:30, la Kanal D. Artistul îi provoacă pe români să câştige sume importante de bani în schimbul răspunsurilor corecte la întrebări de cultură generală. Ceea ce diferenţiază noua producţie de la Kanal D de celelalte formate de acest gen este faptul că echipa de filmare va merge chiar în casele concurenţilor, iar aceştia vor fi nevoiţi să pună ca miză obiecte din casa lor. În cazul în care răspund greşit vor pierde banii, dar şi bunurile proprii.

Cred că oamenii care vor urmări emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei puşi în situaţia de a răspunde întrebărilor şi de a risca, pentru că dacă nu rişti, nu ai cum să câştigi ceva substanţial. Mihai Călin, actor şi prezentator

Mihai Călin FOTO Kanal D

mihai calin foto kanal d

Loredana Groza, diva de la „Vocea României“, prezintă cel mai nou show al său, „Reveria“, la Sala Palatului, pe 25 octombrie. Pentru acest show, artista şi-a comandat mai multe piese vestimentare din Asia, Londra şi New York. Loredana promite o „reverie“ comună şi un spectacol unic.

Concertul „Reveria“ se va desfăşura pe 25 octombrie cu casa închisă, biletele fiind rapid epuizate de doritori, şi vine după ce anul trecut Loredana a susţinut seria de spectacole „Magic“, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Eu trebuie să fiu vârful de lance şi trebuie să reprezint toată ideea şi «Reveria» celor care vor fi prezenţi. Va fi un show unic şi irepetabil pentru că ideea şi tot ce le spun întotdeauna fanilor mei este că orice show de al meu îmi doresc să aibă o cu totul altă abordare, să nu fie ca un patern care se repetă mecanic. Îmi doresc să fie martorii şi, de ce nu, să participe la o reverie. Să fie o reverie comună. Loredana Groza, cântăreaţă

Loredana Groza FOTO Arhiva Adevărul

image

Cristina Trepcea şi Narcisa Iorga şi-au încheiat luni, 13 octombrie, mandatul de şase ani la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), iar, din 14 octombrie, CNA funcţionează cu nouă membri. În decursul zilei de miercuri, 15 septembrie, Narcisa Iorga a confirmat, pe contul său personal de Facebook, încheierea mandatului său la CNA.

Mi-am schimbat statutul: fost membru CNA. Am predat ieri «inventarul». Voi rămâne însă observator al audiovizualului şi al CNA. O veste proastă pentru cei care se bucurau că au scăpat de mine. Voi avea chiar mai mult timp pentru analizarea atitudinii pasive a CNA faţă de încălcările din audiovizual şi nici nu voi mai fi ţinută de restricţiile funcţiei publice. Narcisa Iorga, fost membru CNA

Narcisa Iorga FOTO Arhiva Adevărul

image

Episodul şapte al show-ului culinar „MasterChef“ a fost marcat de hotărârea surprinzătoare a italianului Giovanni Carbini, unul dintre favoriţii juriului, de a părăsi competiţia, decizie ce a stârnit indignarea Patriziei Paglieri, care a mărturisit că într-o asemenea situaţie „îi este ruşine că e italiancă“ şi a refuzat să-şi ia la revedere de la concurent.

Mi-e ruşine că sunt italiancă. Să fii chef înseamnă sacrificii de care nu oricine este în stare, este şi o probă de caracter. Chef Patrizia Paglieri

Chef Patrizia Paglieri FOTO Pro Tv

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite