Mihai Călin prezintă „Norocul îţi bate la uşă“, emisiune de cultură generală în care concurenţii îşi pun bunurile la bătaie pentru a câştiga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Călin se întoarce la la televiziune FOTO Kanal D
Mihai Călin se întoarce la la televiziune FOTO Kanal D

Mihai Călin revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune de cultură generală, „Norocul îţi bate la uşă“, care va debuta în 25 octombrie, de la 21:30, la Kanal D.

Consacrat în televiziune cu show-ul de cultură generală „Ştii şi câştigi“, difuzat cu ani în urmă de Pro TV, actorul Mihai Călin revine cu un format asemănător, „Norocul îţi bate la uşă“. Astfel, artistul îi provoacă pe români să câştige sume importante de bani în schimbul răspunsurilor corecte la întrebări de cultură generală. Ceea ce diferenţiază noua producţie de la Kanal D de celelalte formate de acest gen este faptul că echipa de filmare va merge chiar în casele concurenţilor, iar aceştia vor fi nevoiţi să pună ca miză obiecte din casa lor. În cazul în care răspund greşit vor pierde banii, dar şi bunurile proprii. 

„Mergem acasă la oameni care acceptă, după un test rapid pe stradă, să intre în jocul nostru. Întrebările nu sunt foarte dificile şi multe dintre ele au legătură cu situaţii comune de viaţă. Răspunsurile par la prima vedere banale, dar reuşesc să pună în dificultate concurenţii tocmai din acest motiv. Tensiunea în casă e uriaşă, participă câte o echipă formată din membrii familiei sau prietenii acestora, de cele mai multe ori se iscă şi conflicte între ei, dar cu toţii vor să câştige şi să demonstreze că ştiu să răspundă la întrebări. Participanţii pot miza pe obiecte din casă, iar situaţia aceasta creşte foarte mult tensiunea în rândul echipei. Cred că oamenii care vor urmări emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei puşi în situaţia de a răspunde întrebărilor şi de a risca, pentru că dacă nu rişti, nu ai cum să câştigi ceva substanţial“, a declarat Mihai Călin, prezentatorul show-ului.

De cele mai multe ori relaţiile reale din interiorul unei familii ies la iveală în momentele de tensiune, iar concurenţii de la „Norocul îţi bate la uşă“ reacţionează şi ei în consecinţă. Cum se comportă oamenii când sunt pe punctul de a pierde televizorul, maşina de spălat sau maţina din parcare, telespectatorii vor afla din 25 octombrie, de la 21:30, la Kanal D.

De numele lui Mihai Calin se leaga show-uri cu audiente uriaşe, precum „Ştii şi câştigi“ (1996) şi „Roata norocului“ (1997), o activitate susţinută pe scena teatrului românesc şi zeci de roluri în seriale şi lungmetraje. În prezent, actorul poate fi văzut pe marile ecrane în producţiile „America, venim!“ şi „Q.E.D“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite