Citatul săptămânii: „Am făcut un serviciu României când l-am adus pe Cristi Minculescu la Iris“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu au făcut parte din formula de aur a trupei Iris FOTO Eduard Enea
Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu au făcut parte din formula de aur a trupei Iris FOTO Eduard Enea

Dacă foştii „irişi“ Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu au prnit din nou împreună la drum cu un nou proiect rock, Eric Clapton vrea să renunţe definitiv la turnee. Iar Kurt Cobain îşi dorea cu ardoare să fie cel mai mare star rock din lume. Adevarul.ro vă prezintă cele mai importante declaraţii mondene ale săptămânii.

Cântăreţul şi chitaristul britanic Eric Clapton a dezvăluit că este gata să renunţe la turnee, după mai bine de 50 de ani petrecuţi pe drumuri. Muzicianul a declarat că voiajele în jurul lumii au devenit „insuportabile“ şi a recunoscut totodată că îşi face griji cu privire la sănătatea sa, adăugând că îi este teamă că, din cauza vârstei, va ajunge „să se facă de râs“.

„Sunt o mulţime de lucruri pe care mi-aş dori să le fac, dar mă gândesc şi să mă retrag din muzică. Anul viitor voi împlini 70 de ani. Cred că ceea ce îmi voi permite totuşi să fac, însă în condiţii rezonabile, va fi să continui să înregistrez cântece în studiouri. Nu vreau să ajung în punctul în care să mă fac de râs“.

Nu vreau să ajung în punctul în care să mă fac de râs.
image

Dorinţa lui Kurt Cobain de a evita lumina reflectoarelor a fost „un mit“, potrivit documentarului „The '90: The Last Great Decade?“, realizat de National Geographic. „Kurt îşi dorea cu ardoare să fie faimos. A trimis scrisori tuturor studiourilor. Era disperat să ajungă cel mai mare star rock din lume, absolut disperat. El a făcut să pară că totul s-a întâmplat natural“, a declarat Courtney Love, soţia fostului solist al trupei Nirvana.

Kurt îşi dorea cu ardoare să fie faimos. A trimis scrisori tuturor studiourilor. Era disperat să ajungă cel mai mare star rock din lume, absolut disperat. 

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, a declarat, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei „Television Business International“, că în cel mult doi ani Antena 1 va devansa Pro TV în audienţe. „Cred că se va întâmpla şi cred că nu vor trece mai mult de doi ani până îi vom depăşi. Acum suntem complet echipaţi pentru a concura direct cu ei – nu există niciun dubiu. Este târziu pentru competiţie să-şi facă o strategie diferită pentru că în ultimii trei ani am reuşită să atragem cele mai multe vedete să semneze cu noi. Mai mult de 80% dintre vedete au contract cu noi şi povestea încă nu s-a terminat. În mai puţin de un an, cred că 90% din cele mai relevante talente ale României vor lucra cu Intact şi numai cu Intact“, a spus Alexandrescu.

Cred nu vor trece mai mult de doi ani până vom depăşi Pro TV. Este târziu pentru competiţie să-şi facă o strategie diferită pentru că în ultimii trei ani am reuşită să atragem cele mai multe vedete să semneze cu noi. 

Unul dintre cei mai buni vocalişti ai României şi unul dintre cei mai buni chitarişti autohtoni şi-au unit „forţele“ într-un Super-Grup care aduce rockul în prim-plan. Deşi niciunul dintre ei nu mai locuieşte în România – Cristi Minculescu trăieşte în Germania, la Regensburg, iar Nuţu Olteanu în Suedia – cei doi revin constant în ţară pentru diverse evenimente şi concerte, în noua formulă.

„E un proiect care a apărut dintr-o întâmplare. După mulţi ani am cântat împreună într-un club, Cristi era pe picior de plecare în Germania, dar m-a întrebat dacă vreau să avem o colaborare. Ca o dragoste veche s-au aprins toate“, a spus Nuţu Olteanu.

cristi minculescu si nutu olteanu foto facebook
Eram copleşit după ce l-am auzit cântând, chiar dacă ceilalţi colegi îmi ziceau că era slab ca un băţ. Atunci când a apărut el în imaginea asta, eu mi-am dat seama că este omul de care avem nevoie. Am făcut un serviciu României când l-am adus pe Cristi Minculescu la Iris.

„Scânteia“ s-a aprins, însă, acum mai bine de trei decenii, pe 9 ianuarie 1980, când Cristi Minculescu a dat probă pentru postul de solist Iris, iar Nuţu Olteanu a rămas profund impresionat. „În 1980, chiar de ziua mea, Nuţu m-a primit în grupul Iris. Am dat proba şi am rămas. Meritul e al lor, au avut înţelegerea să mă asculte. M-am simţit foarte bine, eu nu auzisem până atunci de ei, nu fusesem la niciun concert de-al lor, aşa că n-am văzut emoţii. Nuţu m-a primit în grupul Iris, speram să pot să-i întorc acest serviciu şi acum o fac cu tot devotamentul“, a povestit Minculescu despre venirea lui în grup. „Eram copleşit după ce l-am auzit cântând, chiar dacă ceilalţi colegi îmi ziceau că era slab ca un băţ. Atunci când el a apărut în imaginea asta, eu mi-am dat seama că este omul de care avem nevoie. Am făcut un serviciu României când l-am adus pe Cristi Minculescu la Iris“, şi-a amintit şi fostul chitarist.

image

Rapperul american Kayne West a declarat recent că este trimisul lui Dumnezeu şi că se află aici într-o misiune specială. „Lucrez la o misiune, la o misiune pe care mi-a dat-o Dumnezeu. O să spun foarte clar de ce mă aflu aici. Sunt aici pentru a ajuta“, a spus Kanye West.

Lucrez la o misiune, la o misiune pe care mi-a dat-o Dumnezeu. O să spun foarte clar de ce mă aflu aici. Sunt aici pentru a ajuta.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite