Beckham vrea copil de Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham şi fiica sa, Harper - FOTO: Facebook
David Beckham şi fiica sa, Harper - FOTO: Facebook

Victoria Beckham (38) şi soţul ei, David (37), vor să devină părinţi pentru a cincea oară. Cei doi îşi doresc să profite de semnificaţia Jocurilor Olimpice desfăşurate în această perioadă pentru a concepe încă un copil.

,,Amândoi sunt patrioţi şi le-ar plăcea mult dacă Victoria ar rămâne însărcinată cât timp sunt la Londra pentru Olimpiadă, mai ales că acesta este şi anul Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a“, a declarat un prieten al fotbalistului.

,,Ceilalţi copii au fost concepuţi în alte regiuni, iar cuplul vrea ca măcar o sarcină să poarte «simbolul» britanic“, a adăugat sursa.

Potrivit publicaţiei britanice ,,Daily Star“, motivul pentru care cuplul îşi mai doreşte un copil are la bază semnificaţia numerică. ,,Întotdeauna şi-au dorit cinci copii, pentru a fi o familie completă de şapte membri, numărul lor norocos“, a dezvăluit un apropiat. ,,Acesta este şi numărul purat pe triciu de David la Manchester United. Şi Victoria crede în simbolistică şi se raportează la cele cinci inele ale logo-ului olimpic, dar şi la faptul că în Spice Girls au fost cinci fete“, a adăugat acesta.

Victoria şi David Beckham mai au patru copii, Brooklyn (13 ani), Romeo (nouă ani), Cruy (şapte ani) şi Harper (un an).
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite