Christina Ricci s-a logodit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Riccie este cunoscută publicului datorită rolurilor din „Familia Adams“, „Monstrul“ şi „Furtuna de gheaţă“, FOTO Reuters
Riccie este cunoscută publicului datorită rolurilor din „Familia Adams“, „Monstrul“ şi „Furtuna de gheaţă“, FOTO Reuters

Actriţa americană în vârstă de 32 de ani a anunţat că s-a logodit în urmă cu câteva luni cu James Heerdegen, partenerul ei din ultimul an.

Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul „Pan Am“, logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

În 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci că bărbatul ideal este pentru ea „o persoană amuzantă şi inteligentă, cu care să-i placă să-şi petreacă timpul“.

Christina Ricci, născută pe 12 februarie 1980, nominalizată la premiile Emmy, a devenit cunoscută datorită rolului Wednesday Adams din filmele „Familia Adams“ (1991) şi „Trăsnăile familiei Adams“ (1993).

Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de artă, precum „Furtuna de gheaţă“ (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum „Monstrul“ (2003), în care a jucat alături de Charlize Theron, şi comedii independente, precum „Nu numai sex“ (1998), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Ricci a jucat şi în filme cu succes de casă, precum „Legenda călăreţului fără cap“ (1999), în care l-a avut alături pe Johnny Depp. Cel mai recent film în care a apărut este „Bel Ami“, lansat anul trecut.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite