Christina Aguilera a împlinit 40 de ani! A lăsat oare în urmă perioada Dirrty, când a fost prinsă făcând amor în baie de către familia ei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din moment ce a început să-şi promoveze o imagine mai matură, sexy, de femeie care ştie ce vrea şi obţine imediat, notorietatea ei a explodat. Însă momentele ei sălbatice nu s-au petrecut doar în faţa camerelor de filmat! De fapt, cele mai scandaloase au avut loc în intimitatea casei sau a cuplului ei. Iar noi s-a întâmplat să aflăm doar despre ele...

Pe 18 decembrie 2020, Christina Aguilera a schimbat prefixul! A împlinit 40 de ani, moment în care trecem în revistă scandalurile prin care a trecut, momentele în care a scăpat totul de sub control şi s-a lăsat dirijată în viaţă doar de instinct.

Însă, atunci când băutura consumată este nelimitată şi ai numai distracţii răsunătoare în minte, se ajunge la un impas. A reuşit oare până acum, la 40 de ani, să treacă peste impasurile din viaţa ei?

Să luăm ca exemplu perioada ei post-divorţ. În 2010, s-a despărţit de Jordan Bratman, tatăl fiului ei, şi a început o relaţie cu tinerelul Matthew Rutler. Şi, ca orice femeie divorţată, şi-a propus să-şi trăiască viaţa la maximum. Ceea ce a şi făcut. „A pierdut controlul vieţii ei”, se îngrijorau prietenii ei. “Nu m-aş mira dacă ar ajunge la reabilitare cât mai curând!”

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite