Charlize Theron, „devastată“ că trebuie să se radă din nou în cap pentru dublele din „Mad Max 4“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, este nevoită să se radă din nou în cap pentru a putea turna câtve duble ale unor scene din pelicula „Mad Max 4“, în care o interpretează pe Imperator Furiosa, după cum notează site-ul femalefirst.co.uk.

Alături de colegi de pe platourile de filmare, Tom Hardy şi Rosie Huntington-Whiteley, Charlize Theron trebuie să se întoarcă în Namibia, unde va reintra în piele personajului. 

„Charlize nu a fost deloc încântată pentru că a trebuit să se tundă pentru filmări şi s-a bucurat enorm când părul a început să crească la loc“, a declarat o sursă pentru publicaţia „Daily Mirror“.

Vestea a fost o adevărată surpriză pentru Charlize Theron, mai ales că filmările pentru „Mad Max 4“ s-au încheiat în luna decembrie a anului trecut. Se pare, însă, că în timpul testelor de vizionare cu public, spectatorii nu s-au arătat prea încântaţi de anumite scene, iar regizorul şi scenariştii au decis să schimbe puţin scenariul pentru ca totul să iasă perfect, având în vedere că bugetul filmului este estimat la 100 de milioane de dolari. 

„Bineînţeles, Charlize este obligată prin contract să accepte toate modificările aduse filmului, prin urmare se va rade din nou în cap. Este devastată. De asemenea, ea trebuie să facă şi o serie de exerciţii fizice istovitoare, pentru a putea ajunge din nou la constituţia atletică pe care o avea cu un an în urmă“, a declarat aceeaşi sursă.

Primul film din seria „Mad Max“ (1979), care a fost o rampă de lansare în cariera actorului Mel Gibson, a fost criticat la vremea respectivă pentru scenele de violenţă excesivă.

„Mad Max: The Fury Road“, al patrulea din serie, cu Tom Hardy, Nicholas Hoult şi Charlize Theron în rolurile principale, este regizat de George Miller, cel care a regizat şi primele trei filme din serie: „Mad Max“ (1979), „Mad Max 2: Războinicul şoselelor“ (1981) şi „Mad Max: Cupola tunetului“ (1985).

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul“ (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori“ (2004), „Eu, Peter Sellers“ (2004), „Aeon Flux“ (2005) şi „Hancock“ (2009). În 2012, actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în două pelicule cu mare succes - „Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător“ şi „Prometheus“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite