Cezar Ouatu: „Ştirile bombă despre Angela Gheorghiu nu ar trebui trase într-o telenovelă de doi lei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a vorbit la Adevărul Live despre viaţa sa personală şi despre speculaţiile privind relaţia cu soprana Angela Gheorghiu. Cezar The Voice a dezvăluit ce loc ocupă dragostea în viaţa sa actuală.

„Până acum, nu pot să zic că am făcut numai salturi de fericire în urma unor relaţii. Am suferit şi eu ca orice persoană normală, pentru că ţine de o oarecare normalitate să te loveşti de aceste decepţii sentimentale şi de iluzii“, a zis Cezar, invitat miercuri la Adevărul Live.

Cea mai recentă piesă a sa, „Painful Love“, discută despre o iubire neîmplinită, iar cântăreţul pop-opera a spus că rezonează cu versurile nostalgice. Pentru el, despărţirea nu este un capitol încheiat, ci un nou început. „Există un prag. Cum noi ne regenerăm pielea, trebuie să ne regenerăm şi sufletul. În anumite perioade, am avut relaţii foarte frumoase. Eu nu cred foarte mult în relaţiile platonice sau la distanţă, nu cred în dragoste la prima vedere, ci în lucruri mai profunde care se creează în timp. Cred în Carpe Diem, dar în dragoste trebuie să treacă timpul pentru că de multe ori aparenţele pot înşela. Dragostea e ca şi apetitul: pofta vine mâncând“, a recunoscut artistul care a câştigat titlul de cel mai sexy interpret de la Eurovision 2013. 

Este o perioadă de tranziţie în plan sentimental şi vreau să-mi dau seama ce se întâmplă. Timpul le rezolvă pe toate. E adevărat că în această viaţă agitată trebuie să ai pe cineva care te înţelege şi care îţi este alături. 

Cât priveşte relaţia cu Angela Gheorghiu, cântăreţul a fost ferm. „Iubita mea ţine de viaţa mea şi aş vrea să o las acolo. Toate aceste ştiri-bombă legate de raportul meu cu doamna Gheorghiu nu ar trebui trase într-o telenovelă de doi lei care se vrea şi se vinde foarte bine în România“, a spus contratenorul despre artista cu care a cântat la concertul lui Andrea Bocelli şi a apărut în ipostaze tandre pe Facebook.

cezar ouatu si angela gheorghiu facebook

„Vorbim despre doamna Gheorghiu, nu despre oricine şi povestea trebuie să rămână într-o oarecare eleganţă. Suntem doi artişti care activăm afară şi cred că relaţia interumană care se creează între doi artişti nu e neapărat o chestie nouă în lumea noastră. Doamna Gheorghiu cunoaşte foarte mulţi cântăreţi şi i-a ajutat pe foarte mulţi“, a explicat Cezar, punând accentul pe faptul că succesul său de la Eurovision nu s-a datorat faptului că soprana l-a promovat, ci talentului de contratenor. 

„Dragostea profundă ţine de casetuţa mea din suflet. De multe ori, nici eu nu pot să o înţeleg. Este o perioadă de tranziţie în plan sentimental şi vreau să-mi dau seama ce se întâmplă. Timpul le rezolvă pe toate. E adevărat că în acest tumult şi în această viaţă agitată trebuie să ai pe cineva care te înţelege şi care îţi este alături. Nu ştiu dacă este un bine pentru persoana care îţi este alături să fii tot timpul în mişcare, la tot felul de premii şi gale, înconjurat de femei. E destul de greu să accepţi şi să asimilezi persoana pe care o iubeşti aşa cum este şi nu prin prisma oamenilor de afară“, a mai zis artistul de 33 de ani, admirat deopotrivă de femei şi de bărbaţi.

Întrebat dacă în prezent are o parteneră care îl susţine şi îl acceptă la greu, Cezar s-a eschivat şi a vorbit despre mama sa. „Mama este o fană înrăită şi foarte activă pe Facebook, este o persoană care efectiv mă înţelege. Am foarte mulţi prieteni, începând cu doamna Gheorghiu şi foarte mulţi artişti care m-au susţinut. Poate că nu mă cunoşteau până să apar la Eurovision şi, totuşi, ei au crezut în mine şi cred în continuare. Publicul este jumătatea mea“, a explicat Cezar.  

Adevărul LIVE cu Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite