Cele mai frumoase ţinute de la BAFTA 2017: Ducesa de Cambridge şi actriţa Nicole Kidman au atras toate privirile pe covorul roşu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţele Emma Stone, Nicole Kidman, scriitoarea JK Rowling şi Ducesa de Cambridge au atras toate privirile pe covorul roşu de la gala premiilor BAFTA 2017, unde au strălucit în ţinute spectaculoase create de designeri la fel de celebri.

Nu doar că a fost desemnată Cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea din musicalul „La La Land“, dar Emma Stone a fost şi preferata criticilor de modă datorită ţinutei inedite, marca Chanel Couture. Actriţa britanică a ales o rochie gri cu aplicaţii argintii, fără mâneci, decoltată şi lungă până peste genunchi, pe care a purtat-o cu pantaloni asortaţi şi o pereche de pantofi argintii, ce se prindeau în jurul gleznei cu un şirag de mărgele, scrie News.ro, care citează „The Telegraph“.  

De departe, cea mai apreciată apariţie a fost cea a Ducesei de Cambridge, care a participat pentru prima data la o gală BAFTA, alături de soţul său, Prinţul William al Marii Britanii. Kate Middleton a eclipsat starurile de prim rang de la Hollywood cu o rochie lungă, creată de casa de modă Alexander McQueen, şi care i-a lăsat umerii descoperiţi, având buchete de flori imprimate, în nuanţe de verde şi roz pal.

Însă Ducesa nu a fost singura care a mizat pe o creaţie McQueen, aceeaşi alegere fiind făcută şi de actriţa Emily Blunt.

O ţinută similară a fost purtată de actriţa Thandie Newton – o rochie neagră lungă, decoltată şi fără mâneci, cu un imprimeu floral discret, creată de Osman.

Printre apariţiile lăudate s-a numărat şi cea a actriţei Nicole Kidman, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea din drama „Lion“, care a purtat o rochie creată de Armani Prive, lungă până în pământ, neagră, cu un top argintiu decoltat, la care a accesorizat un colier lung cu diamante.

Actriţa Meryl Streep a ieşit din tipare şi a purtat un costum negru, un sacou lung în stil militar, cu un guler din mătase şi un top din dantelă. Artista a accesorizat ţinuta cu o pereche de ochelari cu rame mari şi cercei cu diamante.

Actriţa Amy Adams a purtat o rochie creată de Tom Ford, regizorul filmului „Nocturnal Animals“, care i-a adus o nominalizare. Rochia a fost verde închis, lejeră, lungă şi fără mâneci, cu un detaliu spectacoluos la spate - material transparent, încadrat de o fundă de catifea verde.

Sophie Turner, cunoscută pentru interpretarea personajului Sansa Stark din serialul HBO „Urzeala tronurilor/ Game Of Thrones“, a ales o rochie Louis Vuitton, cu un top negru decoltat, cu mâneci lungi, şi o fustă argintie strălucitoare.

Penelope Cruz a ales o rochie argintie sclipitoare, realizată din inele de metal mici, cu o croială ce i-a lăsat un umăr descoperit, în timp ce Felicity Jones a optat pentru o creaţie Christian Dior – o rochie neagră, lungă până în pământ, cu bretele argintii. 

Viola Davis, câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar datorită partiturii din „Fences“, a ales o rochie lungă până în pământ, cu dungi verticale în trei nuanţe de albastru, decoltată şi fără mâneci, creată de Jenny Packham.

J. K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter“, a participat la gala BAFTA 2017 îmbrăcată cu o rochie violetă, lungă, cu mâneci lungi şi un şliţ adânc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite