Ce surpriză de Crăciun îi pregătește Smiley fetiței sale. „Copiii se bucură cel mai mult”

0
Publicat:

Pentru Smiley, Crăciunul reprezintă o ocazie specială de a se bucura de momente prețioase alături de familie. Artistul a demonstrat că este un tătic dedicat! El a împărtășit cum plănuiește să își petreacă sărbătorile de iarnă, împreună cu cei dragi.

Smiley și-a făcut deja planurile de Crăciun, alături de familie FOTO Arhivă
Smiley și-a făcut deja planurile de Crăciun, alături de familie FOTO Arhivă

În ciuda agendei sale încărcate cu filmări pentru emisiuni precum „Vocea României” și „Românii au talent”, pe primul plan pentru Smiley este mereu familia. Cu atât mai mult în perioada sărbătorilor, pe care le va petrece alături de partenera sa, Gina Pistol și micuța Josephine.

Diminețile sunt marcate de activități pline de bucurie, cum ar fi cântatul, dansatul, desenatul, prinsul codițelor și, desigur, multe zâmbete și îmbrățișări, a povestit el, într-un interviu acordat TV Mania.

Micuța Josephine, în centrul atenției de Crăciun

Pentru Crăciun, artistul pregătește cu grijă o atmosferă magică, dedicată în întregime micuței Josephine. Planurile includ cadouri, decorarea bradului, punerea de podoabe și, bineînțeles, întâlnirea cu Moș Crăciun.

Smiley consideră că aceste momente sunt memorabile pentru copii, iar părinții au datoria de a le oferi sărbători pline de bucurie și amintiri de neuitat.

„Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun. Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață”, dezvăluie Smiley.

În această perioadă magică a anului, Smiley se transformă din artistul îndrăgit de public într-un tată dedicat, pregătit să creeze un Crăciun de poveste pentru micuța Josephine.

„Aș face orice pentru un râs în hohot din partea ei și chiar și fac. O cameră ascunsă și ar fi sitcom pentru privitori”, a mai spus zâmbărețul tătic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite